El Clàssic del Bernabéu, el 2 de març

El Clàssic del Bernabéu, el 2 de març

El Reial Madrid - FC Barcelona de la segona volta de la Lliga començarà a les 20.45 hores

El Clàssic del Bernabéu entre el Reial Madrid i el FC Barcelona, corresponent al partit de la segona volta de LaLiga, es jugarà el proper 2 de març a les 20.45 hores. Així ho ha confirmat al programa 'El Món a RAC1' el president de la Lliga, Javier Tebas, a falta de poc menys de dos mesos per a un enfrontament que serà emès per Movistar Partidazo.

Cal recordar que el Barça ja ha guanyat aquesta temporada el Madrid, en el Clàssic de Lliga que es va jugar al Camp Nou. Va ser un partit històric, que va finalitzar amb una àmplia victòria a favor dels de Valverde i un 5-1 en el qual van marcar Coutinho, Luis Suárez (x3) i Arturo Vidal.

A més, els blaugranes guarden un bon record de les darreres visites al Bernabéu a la Lliga. El 0-4 de la temporada 2015/16 és el resultat més ampli, mentre que el 2-3 de la 2016/17 el més celebrat. En l'últim partit que el Barça va jugar al Bernabéu, al desembre de la temporada passada, el resultat també va ser icònic, amb un 0-3 en la prèvia de les vacances de Nadal. Suárez, Messi i Aleix Vidal van ser els golejadors.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut