Barça B – CD Alcoià: Primera victòria de l’any! (2-0)

El conjunt culer supera els alacantins gràcies als gols de Wague i Carles Pérez al segon temps en el debut de Vilarrassa

Els de Garcia Pimienta han sumat la primera victòria al Miniestadi en aquest 2019 després de superar l’Alcoià per 2-0. Els blaugranes han portat la batuta del partit durant tota la primera part, però la defensa del conjunt visitant ha impedit que arribés el gol. A la represa, Wague, que ha fet el seu primer gol amb el Barça, i Carles Pérez han sentenciat el matx. D’aquesta manera el segon equip del Barça encadena el vuitè duel seguit puntuant i ja suma 32 punts en vint enfrontaments.

Als primers compassos el conjunt rival ha provat de sorprendre els culers amb una pressió alta, però la qualitat dels barcelonistes ha permès que ràpidament poguessin controlar la pilota. La primera ocasió, però, no ha arribat fins al minut 15, quan Bañuz ha aturat un xut de Wague. Immediatament després, l’Alcoià ha posat a prova la qualitat d’Iñaki Peña, que ha realitzat una doble aturada de molt de mèrit.

En uns minuts frenètics, el lateral senegalès blaugrana ha tornat a avisar amb un xut que ha sortit desviat, i posteriorment el porter del Barça B ha demostrat de nou la seva qualitat amb una aturada a boca de canó. Amb el pas dels minuts el filial ha recuperat el domini del matx, però els defenses rivals han evitat que el joc dels barcelonins es traduís en ocasions clares de perill.

Arriben els gols

Després del pas per vestidors cap dels dos equips ha pogut imposar el seu ritme. Tot i això, els barcelonistes no han deixat d’insistir i, després d’una gran jugada col·lectiva, ha arribat l’1-0, obra de Wague a passada de Monchu. L’internacional senegalès ha definit a la perfecció davant del porter rival després d’un magnífic retall dins l’àrea petita.

Amb la confiança generada pel gol a favor, els de Garcia Pimienta han començat a generar perill. I al minut 72 Carles Pérez ha culminat amb un xut potent una gran jugada personal des de la banda. Aquest gol ha sentenciat el duel i ha permès al Barça B afrontar amb tranquil·litat els darrers minuts, en els quals ha debutat el nou lateral esquerre de la plantilla, Vilarrassa.

Barça B, 2
CD Alcoià, 0

Barça B: Iñaki Peña, Wague, Araujo, J. Cuenca, Miranda (Vilarrassa, min 85), O. Busquets, Carles Pérez, Riqui Puig, Marqués (Ballou, min 78), Monchu i Collado (McGuane, min 90).

CD Alcoià: Bañuz, Barreda, Navarro, Férriz, Fomeyem, Córcoles (Anaba, min 84), Nieto, De Lerma, Lino (Oscar Díaz, min 78), V. Pérez (Rubio, min 78) i Reyna.

Gols: 1-0, Wague (min 58); 2-0, Carles Pérez (min 72).

Àrbitre: Jon Ander González Esteban. Ha ensenyat targeta groga als rivals Navarro (min 60) i Reyna (min 87).