El Barça assalta el Baldiri amb un 'drop' de Guemes a l’últim segon

El Barça assalta el Baldiri amb un 'drop' de Guemes a l’últim segon

L’argentí ha completat la remuntada del Barça en una segona part per emmarcar del conjunt dirigit per Sergi Guerrero

“He vist un espai i no he dubtat. Hem jugat una acció més amb Franco [Velarde], me l’han donat” i cap a dins. Bautista Guemes no ha fallat el drop que ha donat la victòria al Barça a l’últim segon de partit. El resultat final al Baldiri ha estat de 19-22, i així ha estat com el gran protagonista del matx ha descrit la seva acció.

Continuen fent camí

El Barça de rugbi continua recopilant moments per a la memòria. Després de guanyar la Supercopa de Catalunya, vèncer al camp del VRAC i tornar-se a classificar per a les semifinals de Copa del rei, avui el conjunt dirigit per Sergi Guerrero ha estat capaç d’assaltar el camp de l’etern rival. Ho ha fet gràcies a una segona part per emmarcar dels de la Teixonera, després que els locals aprofitessin millor les ocasions al primer temps, que ha acabat amb el resultat de 13-0.
A la represa el Barça ha estat més fi, i els nervis, així com els petits errors que es produïen quan els blaugranes s’acostaven a la zona de marca, han desaparegut. La conseqüència, una remuntada espectacular que ha començat al minut 47 amb l’assaig de Kovalenko (13-7) i que ha culminat el '10' argentí amb el drop al minut 80 (19-22).
Abans, però, Franco Velarde ha tornat a ficar el Barça dins del partit amb la segona marca dels blaugranes (13-12), i, tot i que els de Sant Boi han intentat resistir amb dos cops de càstig, el primer per situar el 16-12 i el segon per posar l’empat a 19, l’assaig de Koi Hogg, que ha avançat el Barça per primer cop (16-19), ha començat a anunciar el fatídic destí per als locals.

El peu de Guemes torna a decidir

I és que, quan el temps ja s’havia complert, el Barça ha posat la pilota en joc, i després de dues bones accions de les primeres línies d’atac l’oval ha arribat a la zona de 22 local. A la memòria, els dos drops de Guemes que van donar la victòria al Barça la temporada passada, en el partit disputat a la Teixonera. Guemes s’ha perfilat i, amb cop sec, ha fet passar l’oval entre els pals del Baldiri per assolir la tercera victòria del Barça en els últims cinc derbis disputats.

Ara sí, toca pensar en la Copa

Després de la victòria d’avui, que permet al Barça consolidar-se en la cinquena posició amb 38 punts, el conjunt dirigit per Sergi Guerrero afronta el segon gran repte en menys d’una setmana. Es tracta de la semifinal de la Copa del Rei, que es disputarà el proper diumenge al camp de l’Hernani i que podria classificar el Barça per a la final de Madrid del 28 d’abril.

Agraïment a les personalitats assistents

Del partit d'avui també cal destacar la presència de diferents personalitats del món del rugbi, del FC Barcelona i de la política, com el vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner; el ministre de Cultura i Esports, José Guirao; la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, i el secretari general de l'Esport de Catalunya, Gerard Figueras. També ha assistit al partit el president de la Federació Espanyola de Rugbi, Alfonso Feijoo.

El Barça de rugby vol agrair la presència a tots ells, així com a tots els aficionats que han acompanyat l'equip i el rugby en un dia tan especial com aquest.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut