Al Barça se li escapa el derbi a tres minuts del final

Els locals han pogut anotar dos gols en poc més d’un minut que han sentenciat un matx molt igualat

El Barça haurà d’esperar, com a mínim, una setmana més per confirmar la seva presència als play-offs. El conjunt barceloní ha acabat caient per 6-4 davant el CG Puigcerdà en un partit molt igualat durant els seixanta minuts.

Bon inici del Barça

El partit ha començat molt bé per als interessos del Barça, que ha estat el clar dominador del primer període. Tot i que els locals s’han avançat al minut 6, el Barça ha estat qui ha portat el ritme de joc durant els primers vint minuts. Carbonell ha empatat al minut 9 i, posteriorment, Oriol Rubio ha situat l’1-2 amb el qual s’ha arribat al descans.

Pas endavant dels locals

Les coses han canviat al segon i al tercer període. Tot i que el conjunt dirigit per Marcus Fajardo ha estat sempre dins de l’enfrontament, els de la Cerdanya han estat capaços de tancar el Barça en moments clau del matx.
El Puigcerdà ha aprofitat dos minuts de bogeria per posar l’empat i agafar la renda al segon període, i n’ha fet dos més per sentenciar el partit al tercer. En les dues ocasions els dos gols han arribat amb una diferència de poc més d’un minut −al 29, el 2-2, i al 31, el 3-2. Tot i l’empat de Rubio abans de concloure el segon temps (3-3) i el 3-4 del mateix Rubio, que ha completat el hat-trick a l’inici del tercer, els locals, que han empatat el partit a nou minuts per al final (4-4), han anotat el 5-4 al minut 55 i el 6-4 al 56.

Els play-offs hauran d’esperar

Amb aquesta derrota el Barça es manté tercer a la classificació amb 17 punts en 13 jornades. Així doncs, els blaugranes continuen necessitant sis punts per classificar-se matemàticament per als play-offs.