Barça Lassa - Alcobendas: Golejada per tancar la primera volta (12-0)

Espectacular triomf blaugrana gràcies als gols de Joao Rodrigues (3), Matías Pascual (3), Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló, Panadero, Alabart i Marc Gual

El Barça Lassa ha guanyat amb autoritat l'Alcobendas (12-0) al Palau en el darrer partit de la primera volta. Els culers, que arribaven al matx després de dos empats consecutius a l'OK Lliga, han tornat a sumar els tres punts en un duel molt complet de tot l'equip i gràcies als gols de Joao Rodrigues (3), Matías Pascual (3), Pablo Álvarez (2), Pau Bargalló, Panadero, Alabart i Marc Gual. Així doncs, els culers −que ja eren campions d'hivern− tanquen la primera volta del campionat lliguer amb un triomf per continuar líders amb solvència.

Domini des de l'inici

Els homes d'Edu Castro han sortit a totes des del primer minut, i les primeres ocasions no han trigat a arribar. Però ha estat Pablo Álvarez qui, als nou minuts de joc, ha obert el marcador. Bona assistència de Bargalló i l'argentí que ha anotat el primer de la nit (1-0, minut 9). Només un minut després Alabart ha situat el 2-0 amb un gran llançament a l'escaire (minut 10), i Matías Pascual ha encarrilat encara més el matx abans del descans amb un bon xut de pala des de fora de l'àrea (3-0, minut 19).

Recital ofensiu blaugrana

Ja a la segona part, els barcelonistes no han tret el peu de l'accelerador i Bargalló ha anotat el quart (4-0, minut 32). I, en dos minuts descomunals, els d'Edu Castro han fet fins a quatre a gols: Matías Pascual marcava la seva segona diana (5-0, minut 38), i Joao Rodrigues aconseguia un espectacular hat-trick en poc més d'un minut per situar el 8-0 (minuts 39, 40 i 40), casualment tots tres gols amb assistència de Marc Gual. El mateix Gual ha estat l'encarregat de marcar el 9-0 (minut 44), i tot seguit Pablo Álvarez ha fet el desè de falta directa (10-0, minut 45).

A més, Egurrola també s'ha lluït sota pals aturant dues faltes directes a Gonzalo Pérez i Marcos López a les acaballes del partit. Matías Pascual (11-0, minut 48) ha certificat el seu hat-trick, i Sergi Panadero ha tancat la golejada amb el 12-0 definitiu (minut 50). Finalment, espectacular golejada blaugrana per tancar la primera volta de la millor manera possible al Palau Blaugrana.

Barça Lassa, 12
Alcobendas, 0

Barça Lassa: Egurrola, Marc Gual, Pablo Álvarez, Sergi Panadero i Ignacio Alabart −cinc inicial−. Joao Rodrigues, Nil Roca, Pau Bargalló i Matías Pascual.
Alcobendas: Álvaro Shehda, Gonzalo Pérez, Marcos López, Pelayo Aspra i Curro Fernández −cinc inicial−. Jorge López, Alex Roca, Miguel López, Íñigo Artacho i Isaac Larios.
Gols: 1-0, Pablo Álvarez (min 9); 2-0, Alabart (min 10); 3-0, Matias Pascual (min 19); Bargalló (4-0, min 32); Matias Pascual (5-0, min 38); Joao Rodrigues (6-0, min 39); Joao Rodrigues (7-0, min 40); Joao Rodrigues (8-0, min 40); Marc Gual (9-0, min 44); Pablo Álvarez (10-0, min 45); Matias Pascual (11-0, min 48) i Panadero (12-0, min 50).
Àrbitres: Josep Gómez i Cristian García. Faltes: 11-10