Barça Lassa B – Manzanares FS (3-4): Derrota injusta

Els blaugranes cauen als darrers minuts després de controlar el joc

Els blaugranes iniciaven la segona volta de la Segona Divisió de l’LNFS amb l’objectiu de sumar tres punts a casa, i ho feia davant d’un dels candidats a l’ascens com és el Manzanares FS. Els de Xavi Closas van saber demostrar la seva maduresa per remuntar el partit, però van caure als darrers instants

Control local

Tot just començar el duel les ocasions es produïen a les dues porteries, però qui primer situaria la pilota dins la porteria seria el visitant Hicham, que obria el marcador al minut 4. A partir d’aquest moment els blaugranes controlaven la pilota i tancaven el Manzanares al darrere.

Les faltes jugaven en contra dels barcelonistes, que arribaven a la cinquena a poc menys de cinc minuts per al final dels primers vint minuts. El partit era de control culer, però els de Closas no encertaven a obrir l’entramat defensiu dels castellans. A segons per al descans Hugo Alonso estavellava la pilota al pal, i Povill, en el rebuig del porter, no encertava a rematar entre els tres pals. Els visitants dominaven per 0 a 1 al descans.

Sense sort

Al segon temps els joves blaugrana continuaven abocats a buscar l’empat, i la tònica de la primera meitat, amb un Barça Lassa dominant i controlant i un Manzanares tancat, era el que es podia veure sobre la pista de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Però al minut 31 de joc tot canviaria. Khalid aconseguia l’empat, i pocs segons després era el capità Nil Closas el que establia el 2 a 1. Els blaugranes, lluny de tirar-se enrere amb l’avantatge al marcador, mantenien el seu estil i continuaven amb la pressió sobre la porteria del Manzanares.

Al minut 36, de nou Khalid superava el porter visitant i semblava que sentenciava pràcticament el duel, amb un xut creuat per establir el 3 a 1. A partir d’aquí el Manzanares utilitzaria l’atac de cinc, i Otero, a tres minuts del final, marcava el 3 a 2. Una passada llarga del porter visitant habilitava Hicham per establir l’empat a 3 a 1’20” del final. Blecua, a 57 segons, capgirava el marcador, i el porter jugador blaugrana no seria efectiu per empatar als darrers segons.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Manzanares FS (3-4)