Barça Lassa B – Atlético Novás (30-29): Tornen amb força

En el retorn a la competició, el filial de l’handbol blaugrana aconsegueix un treballat triomf

Els joves blaugranes reprenien la competició, amb absències per les convocatòries de les seleccions estatals de formació i ho feia a casa davant el desè classificat de la División de Honor Plata, com era l’Atlético Novás. Els blaugranes han dominat el partit i han assolit un nou triomf que els manté en el primer lloc de la taula.

De color blaugrana

Els blaugranes dominaven el marcador a la primera meitat. La igualtat es mantenia fins el minut 11 amb empat a 5, però a partir d’aquest moment el control del partit va ser dels de Roi Sánchez.

El Barça Lassa B es distanciava per 5 gols, 13 a 8, en el minut 22 del primer temps, amb un gol d’Edu Calle, i la dinàmica continuava fins el descans, on els locals marxaven dominant per 16 a 11.

Lluita fins el final

A la segona meitat el partit s’estabilitzava, en el seu inici i passats 7 minuts el resultat es mantenia favorable al Barça Lassa B per 22 a 17.

Però la reacció visitant arribava i a tres minuts del final s’acostaven perillosament a dos gols 30 a 28. Malgrat la joventut de la plantilla blaugrana, els de Sánchez van saber jugar els darrers instants i emportar-se el triomf per 30 a 29.

Aquí podeu consultar les dades del Barça Lassa B – Atlético Novás (30-29)