Llevant UD - Barça Femení: Triomf de prestigi a València (0-1)

Llevant UD - Barça Femení: Triomf de prestigi a València (0-1)

Les blaugranes es reafirmen en la segona posició de la competició domèstica

El Barça Femení ha superat el Llevant (0-1) a domicili en el partit corresponent a la jornada 17 de la Lliga. El gol de Mariona Caldentey a la sortida d’un córner ha decantat el triomf per al conjunt blaugrana, en un duel en què han predominat la intensitat i la igualtat entre el segon i el tercer classificat de la competició domèstica.

Igualtat en majúscules

La intensitat i el ritme en el joc d’ambdós conjunts ha estat la tònica dels primers quaranta-cinc minuts de partit. La primera ocasió de perill de les blaugranes ha arribat de les botes de Losada. Ha estat una acció en què la ‘6’ culer ha estavellat l’esfèrica al pal amb un potent xut des de la frontal de l’àrea granota. 

Tot i la bona sortida d’un Barça valent i ambiciós de cara a la porteria rival, les locals han neutralitzat les ofensives de les barcelonistes mitjançant una bona defensa i buscant la porteria de Paños amb sortides ràpides i verticals al contraatac. S’ha arribat al descans amb l’empat sense gols a l’electrònic.

Tres punts d’or  

A la represa l’alta pressió defensiva de les de Lluís Cortés ha dificultat la sortida de pilota del Llevant. I en la parcel·la ofensiva les culers han sortit decidides a buscar el gol, i han disposat de diverses ocasions per avançar-se. Alexia Putellas, molt activa a l’àrea rival, ha estavellat una pilota al travesser.

A la sortida d’un córner, Mariona ha aprofitat el rebuig de la portera Paraluta, després d’un xut de Martens, i ha situat el 0 a 1 al marcador. A la recta final de l’enfrontament, a través de la possessió de la pilota, les blaugranes han neutralitzat les ocasions de les locals i han controlat el partit. Finalment, triomf de mèrit del Barça Femení que les situa amb 46 punts amb sis punts de marge sobre l'equip 'granota'.

La fitxa tècnica

Llevant, 0
Barça Femení, 1

Llevant: Paraluta, Batlle, Guti, Ivana, Corredera, Jéssica (Navarro, min 56), Maitane, Zornoza, Soni, Charlyn i Banini

Barça Femení: Paños, Torrejón, A. Pereira, Mapi, Leila, Losada (Andressa Alves, min 60), Hamraoui, Alexia, Aitana (Andonova, min 85), Mariona (Duggan, min 75) i Martens (Candela, min 90)

Gols: 0-1, Mariona (min 65)

Àrbitre: Huerta de Aza. Ha amonestat Charlyn (min 51) per al conjunt local i Aitana (min 84) per part blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut