Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): Una prioritat

Llevant UD – FC Barcelona Femení (prèvia): Una prioritat

13 h, Gol: Partidàs a la Ciutat Esportiva de Bunyol amb debut de Lluís Cortés a la banqueta culer

La moguda setmana en clau barcelonista culmina aquest dissabte amb un partidàs de Lliga al camp del Llevant. El Barça, segon a tres punts del líder, l’Atlètic de Madrid, visita el Llevant, tercer a tres punts. Serà el debut de Lluís Cortés, des de dimarts entrenador culer en substitució de Fran Sánchez.

Entre els múltiples al·licients del partit hi ha el de continuar sent l’únic invicte de la competició. També el retrobament amb exblaugranes com Ruth García, Sonia Bermúdez i Marta Corredera. I és que el Llevant aquesta temporada va iniciar un projecte amb la màxima ambició.

Per al duel, el cos tècnic blaugrana es desplaçava a València amb la baixa de Patri Guijarro. Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, la migcampista té ciatàlgia i la seva evolució en marcarà la disponibilitat per als següents compromisos. La convocatòria de 18 és la següent: Paños, María León, Melanie, Losada, Marta Torrejón, Mariona, Andressa Alves, Alexia, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Andonova, Martens, Candela i Pina.

Les frases de Lluís Cortés

“Vull que les jugadores interpretin la pressió, implícita de ser al Barça, com una motivació per afrontar el partit amb la màxima il·lusió i ganes”.

“La meva idea era canviar poques coses aquesta setmana, centrar-nos a guanyar el Llevant i aprofitar que la setmana que ve hi ha aturada per seleccions per introduir algun possible canvi que valorem que pugui ser interessant”.

Les frases de Marta Torrejón

“Des del meu punt de vista, ara mateix és el partit més important de la temporada. Estem amb moltes ganes i il·lusió, sabent que tenim un rival molt complicat i que hi hem de posar tota la nostra empenta per endur-nos el partit”.

“El més important és que l’equip està unit. Està tranquil, amb confiança; és veritat que no estem acostumades a un canvi així, però al món professional a vegades sol passar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut