Primer 'match ball' per al Barça

Primer 'match ball' per al Barça

El Barça de hockey gel disposa de la primera oportunitat per assegurar-se una plaça als play-offs en el derbi davant el Puigcerdà

Derbi amb doble al·licient per al Barça d’hockey gel. A més de visitar la pista de l'etern rival, els blaugranes disposen del primer match ball per aconseguir la classificació per als play-offs. Serà el quart cop que els de Barcelona i els de la Cerdanya es veuran les cares aquesta temporada. Fins ara, dues victòries per al Puigcerdà i una per al Barça.

En joc, més que el play-off

A falta de quatre partits per disputar-se, el conjunt dirigit per Marcus Fajardo arriba empatat en la segona posició amb els de la Cerdanya, tots dos amb 17 punts. Una victòria del Barça, sumada a una derrota del Majadahonda, no només donaria matemàticament l’accés als play-offs, sinó que els blaugranes farien un pas endavant, tot i que no seria definitiu, per assegurar-se el factor camp en la primera eliminatòria. El duel entre el Puigcerdà i el Barça es disputarà demà a les 22.30 h, i es podrà veure en diferit per Esport3 diumenge a les 13.30 h.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut