Marcenio: “Vull fer història al FC Barcelona”

Marcenio: “Vull fer història al FC Barcelona”

El nou reforç de la plantilla d’Andreu Plaza s’ha mostrat ambiciós en la seva presentació

Feliç i amb ganes de jugar. El nou fitxatge del Barça Lassa, en la roda de premsa de la seva presentació, no ha amagat la seva alegria de defensar els colors blaugrana: “Qualsevol jugador vol tenir l’oportunitat d’estar en aquest club; és un somni”. Però Marcenio Ribeiro, que durà el dorsal '88', ha anat més enllà. “Vull fer història al FC Barcelona”, ha exterioritzat l’ala tanca brasiler. Segellar el seu nom a les pàgines del Barça Lassa tot aixecant “el màxim de títols possibles”. 

Per tocar amb la mà els títols el brasiler aportarà “defensa, qualitat en la passada i regat” a l’elenc d’Andreu Plaza. Més enllà de les seves qualitats sobre el parquet, Marcenio, culer fins al 2021, ha remarcat que vol sumar i ajudar l’equip blaugrana. I “com més aviat millor, estic ansiós per poder jugar al Palau”, ha detallat el nou reforç de la secció. El Palau, una pista que el brasiler ha qualificat de “màgica”.

mini_2019-01-11_PRESENTACIOMARCENIO_18

 

Un fitxatge complet

Albert Soler, director d’esports professionals del Barça, en la mateixa roda de premsa ha explicat la incorporació des d’una perspectiva econòmica: “L’equip tècnic va treballar per portar-lo a principi de temporada, però hem esperat el moment més oportú perquè el fitxatge fos rendible econòmicament”. El directiu Josep Ramon Vidal-Abarca espera que Marcenio aporti el seu gra de sorra per aconseguir el màxim de títols possibles. I, per la seva part, Txus Lahoz, mànager esportiu del Barça Lassa, ha valorat el fitxatge del brasiler com una “joia”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut