Barça Lassa - Panathinaikos: Duel de clàssics al Palau

Barça Lassa - Panathinaikos: Duel de clàssics al Palau

Els blaugranes busquen el segon triomf de la setmana contra un dels rivals directes en la lluita pel play-off (21 h, Movistar, dial 53)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per Movistar (Dial 53), el Panathinaikos grec en la que serà la 18a jornada de l’Eurolliga. Serà el segon partit de la setmana per als blaugranes i, de nou, un matx realment important de cara al futur immediat dels barcelonistes en la millor competició continental de clubs.

El rival

El Panathinaikos, que té un balanç de 8-9, arriba a Barcelona després d’haver superat el Bayern de Munic per 77-67 en l’últim duel. L’equip que entrena el nord-americà Rick Pitino té en el base Nick Calathes el seu millor home amb 11,4 punts i 8,2 assistències per enfrontament. A més, compta amb jugadors de primer nivell com Keith Langford (11,2), James Gist (8,3), Lojeski (8,1), Papapetrou (8,4), Pappas (7,2) i Thomas (7,9).

El Barça

Els blaugranes busquen l’onzè triomf del curs a Europa contra un rival que ara mateix ocupa la 8a posició. Després de vèncer a la pista de l’Olimpia de Milà (85-90), els culers volen tancar la setmana europea amb un doblet de triomfs que els mantingui a la part alta de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut