Lluís Cortés: “Volem ser un Barça amb l’estil que ens caracteritza”

Lluís Cortés: “Volem ser un Barça amb l’estil que ens caracteritza”

El tècnic lleidatà espera treure la “millor versió de totes les jugadores per assolir els objectius”

Un entrenador que no refusa la pressió. Lluís Cortés, en la roda de premsa de presentació com a nou preparador de l’equip, ha explicat que la pressió serà l’ingredient que “ens farà tirar endavant per aconseguir els reptes ambiciosos que s’ha plantejat el Club gràcies a la inversió realitzada”.

Unes fites que el tècnic de Balaguer vol assolir amb l’estil que caracteritza el Barça: “Volem guanyar cada partit jugant bé”. També espera que cada jugadora millori la seva versió i, d’aquesta manera, tocar amb les mans els reptes del Barça, que, tal com ha expressat el vicepresident segon, Jordi Mestre, en la mateixa roda de premsa, són “guanyar la Lliga i la Copa i competir a la Champions”.

2019-01-09_PRESENTACIOLLUISCORTES_11-Optimized.jpg

 

Aposta pel Femení

Jordi Mestre, vicepresident segon del FC Barcelona, ha recalcat la implicació del Club blaugrana amb el futbol femení. “Des de la professionalització de l’equip hem anat augmentant la inversió, ja que volem tenir un equip campió”, ha explicat. Per la seva part, Markel Zubizarreta, mànager esportiu, ha afegit que el Barça encara el repte d’assolir títols sempre tenint present la filosofia blaugrana: “En Lluís donarà continuïtat al projecte que ha deixat Fran Sánchez, però necessitàvem un petit canvi que virés la dinàmica”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut