Dinar del Barça B amb els millors desitjos

Dinar del Barça B amb els millors desitjos

La plantilla del filial s’ha reunit aquest dimarts, després de les festes de Nadal, en una trobada de germanor, a la que ha assistit el directiu Sílvio Elías, per desitjar-se un bon inici d’any i afrontar amb confiança la segona volta de la Lliga

Els jugadors i el cos tècnic del Barça B s’han aplegat aquest dimarts en un dinar de germanor, després de les festes de Nadal, amb l’objectiu de desitjar-se un bon inici d’any i afrontar amb força i confiança a segona volta de la Lliga que comença el proper diumenge al Miniestadi contra l’Alcoyano.

El dinar s’ha celebrat al restaurant Masia Can Ferran de Sant Quirze del Vallès. A l’acte han assistit també el directiu Sílvio Elías i els directius de la Comissió Esportiva que acompanyen l’equip a tots els partits de Lliga: Josep Maria Garcia Meranges, Josep Maria Huguet, Josep Contreras, Fernando Sánchez i Jordi Bellmunt, així com el manager esportiu, Pep Segura, el secretari tècnic del futbol professional, Eric Abidal, l’adjunt al secretari tècnic del futbol professional, Ramon Planes, el responsable del departament d’observadors, Josep Boada, i els responsables del futbol formatiu professional Jose Mari Bakero i Guillermo Amor, entre d’altres.

Sílvio Elías ha desitjat una bona entrada de l’any 2019 en el terreny futbolístic i també personal i ha felicitat als jugador per la primera volta realitzada. Per la seva banda, el capità Ferran Sarsanedas també ha volgut adreçar unes paraules als seus companys per animar-los a signar una segona volta encara millor que la primera. Finalment, Francesc Xavier Garcia Pimienta ha instat els jugadors a creure en la bona feina que estan realitzant perquè segur que donarà els seus fruits al mes de juny.

Després del partit contra el Castellón al Miniestadi, que tancava la primera volta, el Barça B obre la segona part de la Lliga el proper diumenge, també al Miniestadi davant de l’Alcoyano (16.30 hores). Els blaugranes ocupen la sisena posició a la Lliga, amb 29 punts, i es troben a només tres punts de la darrera plaça de play-off d’ascens que en aquest moment ocupa el Cornellà, quart classificat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut