Local

Olimpia Milan – Barça Lassa: Setmana d’alt nivell per al Barça

Els blaugranes enceten la primera setmana de tres partits aquest 2019 visitant el Mediolanum Forum (dimecres, 20:45h)

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes, la pista de l’Armani Exchange Olimpia Milan en la que serà la 17a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que actualment son sisens a la taula amb un balanç de 9-7, enceten una setmana de tres partits –dos d’Eurolliga i un de Lliga Endesa- amb el gran objectiu de començar amb victòria a una pista sempre complicada.

El rival

Compta amb un equip de grans jugadors, entre els quals destaca el base Mike James. El nord-americà té una mitjana de 19,3 punts de mitjana, seguit de ben a prop de Vladimir Micov (14.8), Nemanja Nedovic (13,6) o Arturas Gudaitis (13). A més, no cal oblidar homes amb experiència en la competició com Dairis Bertans, Jeff Brooks, Mindaugas Kuzminskas, Curtis Jerrells o el recent incorporat Alen Omic. L’equip de Milà té un balanç de 8 triomfs i 8 derrotes i ocupa la setena posició a la classificació.

El Barça

Busca el desè triomf de la temporada per consolidar-se a les posicions de play-off i poder seguir escalant posicions a la taula. Els blaugranes, que han sumat sis triomfs de forma consecutiva –tres en Lliga i tres a Europa- volen iniciar amb victòria la primera setmana de l’any amb tres partits. L’entrenador Pesic té tots els jugadors de la primera plantilla disponibles.

Més notícies aquí