Olimpia Milan – Barça Lassa: Setmana d’alt nivell per al Barça

Olimpia Milan – Barça Lassa: Setmana d’alt nivell per al Barça

Els blaugranes enceten la primera setmana de tres partits aquest 2019 visitant el Mediolanum Forum (dimecres, 20:45h)

El Barça Lassa visita aquest dimecres, a les 20:45h i en directe per Movistar Deportes, la pista de l’Armani Exchange Olimpia Milan en la que serà la 17a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que actualment son sisens a la taula amb un balanç de 9-7, enceten una setmana de tres partits –dos d’Eurolliga i un de Lliga Endesa- amb el gran objectiu de començar amb victòria a una pista sempre complicada.

El rival

Compta amb un equip de grans jugadors, entre els quals destaca el base Mike James. El nord-americà té una mitjana de 19,3 punts de mitjana, seguit de ben a prop de Vladimir Micov (14.8), Nemanja Nedovic (13,6) o Arturas Gudaitis (13). A més, no cal oblidar homes amb experiència en la competició com Dairis Bertans, Jeff Brooks, Mindaugas Kuzminskas, Curtis Jerrells o el recent incorporat Alen Omic. L’equip de Milà té un balanç de 8 triomfs i 8 derrotes i ocupa la setena posició a la classificació.

El Barça

Busca el desè triomf de la temporada per consolidar-se a les posicions de play-off i poder seguir escalant posicions a la taula. Els blaugranes, que han sumat sis triomfs de forma consecutiva –tres en Lliga i tres a Europa- volen iniciar amb victòria la primera setmana de l’any amb tres partits. L’entrenador Pesic té tots els jugadors de la primera plantilla disponibles.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut