El Barça d’atletisme tanca l'any i comença el següent de manera excepcional

El Barça d’atletisme tanca l'any i comença el següent de manera excepcional

Després que Bossy i Galimany s’imposessin a la Cursa dels Nassos de Barcelona, aquest cap de setmana ha arribat el primer títol de l’any

El 2018 va acabar amb bon sabor de boca per al Barça d’atletisme i comença amb el mateix gust el 2019 gràcies al primer títol de la temporada. Encara en l’últim dia del 2018, Arthur Bossy i Marta Galimany van imposar-se en la cursa dels Nassos de Barcelona amb un temps de 28:47” i 33:48” respectivament. En el podi masculí també va pujar el blaugrana Ibrain Ezzaudony (28:51”) mentre que en el femení ho va fer Montse Mas (34:26”), tots dos tercers classificats.
També cal destacar la primera posició d’Alexis Rodríguez a la cursa de Sant Silvestre de Sabadell i la tercera posició d’Anna Bode a la Sant Silvestre de Masnou.

Campions de Catalunya sub-20

Pel que fa al 2019 ha començat de la millor manera per al Barça d’atletisme, proclamant-se campió de Catalunya en pista coberta tant en categoria masculina com en femenina. Un títol que, en el cas del conjunt masculí, es revalida per setena temporada consecutiva.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut