Barça Lassa B – CB Prat: Derrota en el temps extra (75-81)

Els blaugranes cauen a la pròrroga en un partit dramàtic

El duel dels segons equips es vivia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper a la jornada 16 de la LEB Oro. Els blaugranes s’enfrontaven a l’equip vinculat del Joventut, en un duel amb dos equips necessitats de triomfs. El partit ha estat de gran igualtat, amb alternances en el marcador però la inspiració final dels visitants els ha permès emportar-se el triomf

Igualtat a Sant Joan Despí

Els blaugranes es mostraven ferms a la sortida del primer quart i dominaven per 12 a 6 a poc més de tres minuts per a la fi dels primers 10 minuts. Un primer quart on els d’Ocampo mostraven el seu domini i el tancaven amb un 17 a 11 favorable.

En el segon quart, l’augment de la intensitat ofensiva dels visitants, els hi va possibilitar avançar-se (21-22) en el minut 14 del partit. El partit s’estabilitzava, a nivell de resultat, i les alternances en el marcador eren presents al llarg del quart, per arribar a la fi dels primers 20 minuts amb 34 a 35.

Lluita fins el darrer instant

A la represa, el ritme era dels d’Ocampo, que es distanciaven per 43 a 35, en el minut 24, fruit d’un parcial de 9 a 0. Tot i que el CB Prat reduïa distàncies, els barcelonistes finalitzaven el quart dominant l’electrònic per 55 a 49.

En el darrer quart es veia que el triomf podia caure per les dues bandes. El Prat s’avançava (60-61) en el minut 36 i tot restava obert. A dos minuts de la fi, el Barça Lassa guanya per dos punts (66-64) i entraven al darrer minut amb empat a 69.

Aleix Font anotava el 71 a 69 a 50 segons per a la fi del partit. El Prat tenia la darrera possessió i un rebot de Parra el va aprofitar per anotar l’empat a 71 i anar a la pròrroga.

En el temps extra, un triple del CB Prat els donava espai (72-76)  en el marcador a poc més de dos minuts pel final. A partir d’aquí, el Barça Lassa va anar a remolc i no va poder recuperar la distància.