San Pablo Burgos - Barça Lassa: Visita al Coliseum per Reis

San Pablo Burgos - Barça Lassa: Visita al Coliseum per Reis

Els de Pesic, sense temps per assaborir el triomf contra el Darussafaka, visiten el Burgos en la 15a jornada de la Lliga Endesa

El Barça Lassa visita aquest diumenge 6, a les 18 hores i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el San Pablo Burgos en la que serà la 15a jornada de l’ACB. Els de Pesic, que actualment lideren la competició domèstica amb un balanç brillant de 12-2, visiten una pista en la qual no és gens fàcil guanyar i on la temporada passada els catalans van vèncer a la pròrroga.

El rival

Compta amb un equip molt complet i s’ha reforçat recentment amb dos jugadors molt experimentats a la Lliga Endesa com son l’exterior Vitor Benite i el pivot Augusto Lima. Entrenats per Diego Epifanio, i amb un balanç de 6-8, el San Pablo Burgos té en el pivot Deon Thompson el seu màxim anotador amb 12,2 punts per partit. A més, no cal oblidar jugadors amb talent i perillosos com Vlatko Cancar (10,9 punts), el base Fitipaldo (8,5 i 3,8 assistències), Goran Huskic (9,9), Branden Frazier (8,6), Ognjen Jaramaz, Javi Vega, Dino Radoncic, Alex López o Alex Barrera.

El Barça

Arriba aquest partit després d’haver sumat el cinquè triomf consecutiu entre Eurolliga i Lliga Endesa i busca el sisè en el segon partit del 2019. L’entrenador Svetislav Pesic té tots els jugadors a la seva disposició per a un partit que serà realment complicat contra un rival que a la seva pista ha superat rivals de primer nivell com el Baskonia o l’Unicaja entre d’altres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut