Local

La costa de gener comença a Saragossa

L’equip rep la visita sorpresa de Paco Sedano a la prèvia del primer partit del 2019

Primera sortida de l’any a Saragossa en un mes de gener carregat de partits a domicili. Seran quatre en total. Tres a la lliga (Saragossa, Segovia i Peníscola) i un a la Copa del Rei (Múrcia). L’equip afronta el repte amb màxima confiança avalat pels bons resultats que ha obtingut com a visitant a la lliga fins ara: sis victòries i un empat.

El fet més destacat a la prèvia ha estat la visita sorpresa de l’excapità Paco Sedano, que ha aprofitat per saludar als excompanys i donar ànims a l’equip. En l’aspecte purament esportiu, Plaza repeteix la convocatòria de l’últim partit i Boyis queda fora perquè només s’ha pogut entrenar dos dies amb el grup un cop recuperat de les molèsties al peu que ja el van impedir jugar a Tudela.

Precedents contra el Saragossa

En les dues temporades de Plaza al capdavant de l’equip el Barça ha sumat un empat (3-3) i una victòria (3-8) en els dos partits disputats a Saragossa. En l’únic precedent d’aquesta temporada, el Barça va golejar per 6-3 al conjunt aragonès al Palau amb un contundent parcial de 4-0 en els primers 10 minuts de partit i gols de Aicardo (2), Adolfo, Ferrao, Dyego i Roger.

Declaracions de Plaza i Roger

Andreu Plaza avisa que “serà un partit que ens exigirà màxima concentració contra un rival que defensa en zona i que ens acostuma a plantejar sempre partits molt complicats”. Pel tècnic blaugrana, una de les claus serà “l’efectivitat de cara a porteria”. “Hem de generar ocasions com fem sempre i ser capaços de resoldre per evitar encallar-nos en la seva defensa”, diu Plaza, que també destaca que “l’equip està mentalitzat per afrontar un mes molt complicat”.

Per la seva banda, Roger destaca “la línia ascendent de l’equip en les últimes jornades” i remarca la importància de “no fallar per assolir l’objectiu d’acabar primers la lliga regular”. Per acabar, el jugador format al planter aposta pel Barça de cara al 2019. “L’equip ha guanyat en solidesa i aquest pot ser el nostre any”, diu Roger.

 

Més notícies aquí