Barça Lassa - Darussafaka Tekfen Istanbul: Primer partit de l’any al Palau

Barça Lassa - Darussafaka Tekfen Istanbul: Primer partit de l’any al Palau

Els blaugranes busquen el novè triomf del curs a Europa i continuar amb el bon moment de forma després de quatre triomfs consecutius (divendres, 21 h)

El Barça Lassa rep aquest divendres, a les 21 h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Darussafaka Tekfen Istanbul en la que serà la 16a jornada de l’Eurolliga i el partit partit de la segona volta. Els blaugranes, actualment amb un balanç de 8-7, busquen el novè triomf de la temporada per continuar en posicions de play-off i escalar posicions a la taula.

El rival

Tot i ocupa l’últim lloc de la classificació amb un balanç de 2-13, el Darussafaka ha millorat molt les seves prestacions les darreres setmanes. L’arribada del tècnic turc Selcuk Ernak a la banqueta i la incorporació de Toney Douglas (12,8 punts) van ajudar l’equip d’Istanbul a superar l’Olympiacos en la 15a jornada. El seu màxim anotador és el pivot Michael Eric, amb 12,8 punts per partit i 6 rebots de mitjana, seguit d’homes importants com Ray McCallum (10,1) i Zanis Peiners (8,5).

El Barça

Arriba al primer partit de l’any al Palau Blaugrana després d’haver sumat quatre victòries de manera consecutiva contra el Baskonia, el Guipúscoa, l’Anadolu Efes i l’Obradoiro. Els de Pesic, que té tots els jugadors disponibles, volen sumar el 9è triomf a l’Eurolliga per seguir a la part alta de la classificació.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut