La ‘canarinha’ aposta pel Barça

La ‘canarinha’ aposta pel Barça

Ple de brasilers blaugrana en la convocatòria de Marquinhos Xavier per als amistosos contra Portugal i Espanya

La Confederació Brasilera de Futbol Sala ha citat quatre jugadors del Barça Lassa per als amistosos contra Portugal i Espanya de principis de febrer. Són Ferrao, Dyego, Leo Santana i Arthur. Tots excepte Esquerdinha, que té passaport rus i juga amb la selecció de Rússia. Ferrao i Leo Santana repeteixen després de conquerir el Grand Prix amb el Brasil el passat mes de febrer, una convocatòria que Dyego es va perdre a última hora per lesió. I Arthur torna a una llista del Brasil per primera vegada des del 2017.

El Barça es converteix, doncs, en el club que aporta més jugadors a la canarinha, per davant de l’Sporting Club de Portugal (3) i del Magnus i el Movistar Inter (2). En total seran quatre amistosos, dos contra Portugal a Lisboa i dos contra Espanya a Càceres i a Madrid, que serviran de preparació per al Mundial de Lituània del 2020.

Espanya-Brasil al WiZink Center

Sens dubte el més mediàtic dels quatre partits que disputarà el Brasil a la península Ibèrica serà el segon amistós contra Espanya, que es jugarà el dimarts dia 5 de febrer al WiZink Center de Madrid, amb capacitat per a 12.000 espectadors. A més dels quatre brasilers ja citats, i a falta de saber la llista definitiva d’Espanya, també tenen molts números de ser-hi els sis blaugranes internacionals amb la roja: Lozano, Aicardo, Adolfo, Juanjo, Joselito i Boyis. Sigui com sigui, serà un amistós de primer nivell amb un clar protagonisme dels jugadors del Barça a la pista.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut