Barça Lassa – Anadolu Efes: Una reacció que val un triomf de prestigi (80-65)

Els de Pesic s’imposen després de capgirar un desavantatge proper als 20 punts i completar una gran segona meitat

Victòria d’orgull i lluita. El Barça Lassa s’ha imposat a l’Anadolu Efes (80-65) en un duel què els blaugranes anaven per darrere en el marcador a la primera meitat amb un desavantatge de 17 punts. La lluita, la constància i l’efectivitat durant tota la segona meitat han permès al Barça Lassa sumar una victòria de prestigi a l'Eurolliga. Pierre Oriola ha estat el màxim anotador blaugrana amb 14 punts i 4 rebots.

Primers minuts marcats per la gran efectivitat entre els dos conjunts i el marcador igualat. La precisió més gran del conjunt turc ha donat a l’Anadolu Efes una petita renda (14-21, min 6). La insistència blaugrana i les recuperacions de pilota han permès als homes de Svestislav Pesic igualar novament el resultat amb un parcial de 7-0 (21-21, min 8). El conjunt turc ha pogut tornar el parcial als culers i el període ha acabat 23-29.

L’efectivitat des de la línia de tres de l’Anadolu Efes -8/12 en els primers 15 minuts de joc ha permès al conjunt turc fer créixer la renda per sobre dels 10 punts (25-42, min 15). Els blaugranes no han pogut aturar l’efectivitat turca i els culers han marxat al descans amb 11 punts de desavantatge (39-50).

Gran tercer període per capgirar el marcador

El Barça Lassa ha saltat al parquet del Palau amb un clar objectiu: no deixar de lluitar per tal de reduir la diferència i endurir la defensa. D’aquesta manera, amb una bona intensitat i un bon atac els de Pesic han aconseguit capgirar el resultat i situar-se per davant amb un parcial de 20-7 (59-57).

En el darrer període el Barça Lassa ha mantingut la seva gran intensitat i el bon joc desplegat a partir del tercer quart. Aquest joc ha permès als culers anar per davant i entrar als darrers minuts del matx amb una renda de 12 punts per afrontar els darrers instants del duel (76-64, min 38).

L’atac culer generava jugades clares amb una bona circulació de pilota i aprofitant les recuperacions. D’aquesta manera, els barcelonistes han tancat la vuitena victòria del curs a l’Eurolliga amb el definitiu 80-65 i deixant el conjunt turc amb tan sols 15 punts en tota la segona meitat.