El Barça guanya i ja és semifinalista de la copa de la reina

El conjunt dirigit per Hugo Gotuzzo s’ha imposat aquesta tarda al OSACC Haro Rioja Voley per 3-1 i finalitza la primera volta en segona posició

El Barça de voleibol femení ha superat aquesta tarda al OSACC Haro Rioja Voleyper 3 sets a 1 en l’últim partit de la primera volta de la Superlliga Femenina. Aquesta victòria dona a les blaugranes l’accés directe a les semifinals de la Copa de la Reina, competició que es disputarà del 22 al 24 de febrer a Las Palmas.

Tres punts més per a la lliga
El Barça ha començat molt bé el matx guanyant el primer set per 25 a 22. Missatge contundent des d’un inici de les blaugranes que necessitaven guanyar els tres punts si volien mantenir la segona posició a la lliga.

En el segon parcial les visitants han reaccionat i han posat les taules al marcador (17-25) però, a partir del tercer set les catalanes han tornat a posar una marxa més i han acabat emportant-se els dos següents sets per 25-19 i 24-22.

Aquesta és la setena victòria de la temporada per al Barça que es manté segon amb 24 punts empatat amb l’IBSA CV CCO 7 Palmas.

La tercera Copa de la Reina

Des de l’arribada del voleibol femení, l’any 2004, el CVB Barça ha aconseguit classificar-se en dues ocasions més per a la Copa de la Reina. Va ser la temporada 2013/14 i, posteriorment, en la 2014/15. En la primera edició les blaugranes van caure als quarts de final, mentre que en la segona aparició, les catalanes van caure a semifinals davant el GH Leadernet Navarcable.