Local

Promocions especials per a ‘Broadway a cappella’

L’espectacle, que utilitza únicament les veus per oferir música i grans cançons sense cap instrument, es representa fins al 27 de gener

Els socis del FC Barcelona poden gaudir d’una promoció especial per assistir a l’espectacle Broadway a cappella, que es representa al Teatre Condal fins al 27 de gener del 2019.

  • Exclusivament per a les funcions del 14 i el 21 de gener, els socis del FC Barcelona poden adquirir la seva entrada a un preu especial de 15 €.
  • Per a totes les funcions, els socis poden aprofitar el Pack 4x3.
  • Per a aquells que no utilitzin l'oferta del Pack 4x3, també s'ofereix per a totes les funcions un 15% de descompte en el preu de l’entrada, en una promoció limitada a les 100 primeres entrades.

13 veus 'a cappella' 

Diuen que la veu humana és l'instrument més poderós, expressiu, emocionant i complex que existeix. Et convidem a descobrir-ho a Broadway a cappella, una increïble fusió de música a cappella i teatre musical que arriba al Teatre Condal per sacsejar els teus sentits.
Sense cap instrument i jugant únicament amb les seves veus, Broadway a cappella oferirà un recital de les grans cançons de Broadway interpretat per tretze dels millors cantants de musicals de casa nostra. 

Codi del descompte

Usuari: socisfcb
Contrasenya: 2012 

Les entrades comprades online es reben directament a l’adreça electrònica amb què s’ha fet la compra. Es requerirà presentar el carnet de soci juntament amb l’entrada.

COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Més notícies aquí