Comença la segona volta a Tudela

Comença la segona volta a Tudela

El Barça Lassa tanca l’any amb un partit de màxima exigència a la difícil pista de l’Aspil-Vidal Ribera Navarra (dissabte, 18.30 h, sense televisió)

Últim partit de l’any i primer de la segona volta al Ciudad de Tudela (dissabte, 18.30 h, sense televisió). El rival serà l’Aspil-Vidal Ribera Navarra, un equip jove i competitiu que ja va donar guerra al Palau (6-2) i que s’ha quedat a les portes de la Copa d’Espanya. Serà un partit carregat d’al·licients, com el duel fratricida entre els germans Dídac i Ferran Plana, el retorn de Roger i Joselito a Tudela, i també el retrobament amb Sepe i Sergio González, que, igual que Ferran Plana, també es van formar a la Masia.

“Una pista molt complicada”

El tècnic Andreu Plaza i el porter Dídac Plana avisen que el Ciudad de Tudela “és una de les pistes més difícils de la Lliga”. Plaza, que destaca “el joc de quatre i la defensa” del rival, diu que el Barça es troba “en una clara línia ascendent” i confirma que l’equip arriba “bé i amb bones sensacions” al partit.

Per la seva banda, Dídac adverteix que “l’Aspil està competint molt bé durant tota la temporada”, i explica que un dels secrets del rival és el tècnic Pato, “un entrenador valent a qui li agrada jugar amb la pilota i dotar de molta mobilitat l’equip”. El porter d’Arenys també reconeix que “serà molt especial” enfrontar-se al seu germà Ferran. “No serà la primera vegada, però continua sent un partit diferent i que la nostra família viu amb molta il·lusió”, explica Dídac. Cal destacar que Ferran Plana, format al Barça, és el màxim golejador del Ribera Navarra amb 10 gols.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut