Màlaga CF – FC Barcelona Femení (prèvia): Final de volta i d’any a Màlaga

Màlaga CF – FC Barcelona Femení (prèvia): Final de volta i d’any a Màlaga

12 h, Gol: L’equip busca la setena victòria consecutiva a la Lliga davant d’un recent ascendit a la categoria que canvia d’escenari

La primera volta de la Lliga Iberdrola i l’any acaben a Màlaga. El Barça Femení visita aquest dissabte el Màlaga amb la intenció de mantenir la bona ratxa de joc i resultats, amb la qual ja encadena sis victòries a la Lliga i una més a la Copa. D’aquesta manera, es manté com l’únic equip invicte de la competició, un punt per sota del líder, l’Atlètic de Madrid.

El Barça es desplaçava a Andalusia aquest dijous a la tarda amb l’alta de Kheira Hamraoui però amb la baixa d’última hora de la capitana. Segons han comunicat els Serveis Mèdics del Club, Vicky Losada té un esquinç al genoll dret i queda pendent d’evolució. Se suma així a les absències de Gemma Gili, Mariona, Bárbara, Bussaglia i Van der Gragt.

El cos tècnic blaugrana s’emportava 19 futbolistes: Paños, María León, Melanie, Marta Torrejón, Andressa Alves, Alexia, Patri, P. Tajonar, Aitana, Leila, Duggan, A. Pereira, Hamraoui, Andonova, Martens, Candela, Pina, Gemma Font i Jana Fernàndez, del filial.

El Màlaga, per la seva banda, rebrà el Barça amb la certa tranquil·litat que li atorga el dotzè lloc. És un equip acabat d’ascendir i, alhora, experimentat, amb exblaugranes com Chelsea, Miriam i Adriana. En aquesta ocasió canvia d’escenari: jugarà per primer cop aquesta temporada al Francisco Romero, un estadi de gespa artificial i dimensions més reduïdes.

Les frases de Fran Sánchez

“El partit segurament no serà fàcil. Ve condicionat per aquest canvi de camp que ens han fet, amb un camp que està al límit de les dimensions reglamentàries. Són clares les intencions del rival amb aquest canvi i ens tocarà adaptar-nos-hi. Som un equip fiable en tots els escenaris, ho hem demostrat aquest any. Tenim moltes ganes d’acabar bé i de treure els tres punts”.


“L’equip està creixent. El fet que els resultats estiguin sent positius fa que tingui més confiança, i es tracta de mantenir-ho, de superar les adversitats que puguin arribar, de ser fortes i fer el nostre futbol”.


Les frases de Melanie Serrano

“Per les dimensions del camp on jugarem està clar que hi anirem a competir. El Màlaga, tot i ser nou a la categoria, té jugadores amb molta experiència i que han estat companyes meves aquí, al Barça. Segurament serà un partit molt difícil”.

“Estem molt contentes perquè l’equip cada vegada fa les coses més bé i va en una dinàmica molt bona. Estem creixent, i això és important. L’objectiu és guanyar la Lliga, però hem de tenir els deures fets abans d’anar-nos-en a descansar”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut