ElPozo, rival als quarts de final de la Copa del Rei

ElPozo, rival als quarts de final de la Copa del Rei

Serà una eliminatòria a partit únic que es disputarà a Múrcia el proper 15/16 de gener, i el guanyador accedirà a la Final Four que es disputarà el primer cap de setmana de maig

El Barça Lassa ja té rival per als quarts de final de la Copa del Rei. Serà ElPozo, en una eliminatòria a partit únic que es disputarà al Palacio de Deportes de Múrcia el proper 15/16 de gener. El guanyador tindrà com a premi l’accés a la Final Four de la Copa del Rei, que aquesta temporada estrena nou format de competició. Curiosament el Barça Lassa i ElPozo ja s’han trobat en tres finals de la Copa del Rei, i les tres les ha guanyades el Barça (2012, 2013, 2014).

La resta d’eliminatòries de quarts de final de la Copa del Rei han quedat així: Jaén-Palma; Inter-Antequera i O Parrulo-Aspil.

Lozano: “Serà una eliminatòria molt igualada”

La primera reacció del Barça Lassa al sorteig l’ha feta el capità Sergio Lozano. “Serà una eliminatòria molt igualada, difícil i complicada”, diu Lozano. “Juguem contra un dels candidats a guanyar-ho tot i juguem a casa seva, però afrontem l’eliminatòria amb actitud positiva i convençuts de les nostres possibilitats”, explica el capità.

Lozano també lamenta que el Barça hagi de tornar a jugar fora de casa, com li acostuma a passar en aquestes eliminatòries a partit únic de la Copa del Rei. “Esperem que alguna vegada ens toqui a casa perquè la nostra afició també vol i mereix gaudir de la Copa del Rei”, ha criticat Lozano.

Premis RFEF

El sorteig s’ha celebrat en el marc de la gala del futbol sala de la RFEF que enguany ha premiat a l’exblaugrana Paco Sedano com a millor porter de la temporada 2017/18. Durant l’acte també s’ha distingit a l’equip Juvenil del Barça, campió del grup cinquè de la Divisió d’Honor, i al seu tècnic, Pep Ruiz.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut