El Barça es posa al dia amb la visita del Lima-Horta

El Barça es posa al dia amb la visita del Lima-Horta

Les blaugranes juguen avui al Juan Carlos Navarro el partit ajornat de la desena jornada, en un enfrontament que pot retornar al Barça a les posicions de play off

Partit important el d’aquest vespre per al conjunt dirigit per Isaac Fernández. El Barça de bàsquet femení rep el Lima-Horta en la recta final de la primera volta, just abans de l’aturada nadalenca. Les blaugranes, que vénen de guanyar a la pista de l’ADBA, disputen aquest partit avui dimecres (20.45h), un matx que va ser ajornat ara fa quinze dies.

Buscant el 3 de 3 abans del Nadal

Les blaugranes afronten el matx d’avui amb l’objectiu de sumar una victòria que les tornaria a situar entre les quatre primeres. De fet, la capitana de l’equip, Anna Boleda, assegurava abans de visitar Avilès que “guanyar els tres partits implicaria acabar l’any amb els deures fets”. Les de Sant Feliu encadenen ja dues victòries i busquen tancar l’any amb dues victòries més (avui davant el Lima i dissabte davant el Maristas de Corunya). En cas d’aconseguir les dues victòries, el Barça CBS igualaria la seva millor primera volta a Lliga Femenina 2.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut