Barça Lassa – Olympiacos: S’escapa la victòria en el tercer quart (60-69)

El combinat grec ha trencat el matx després del pas pels vestidors, i els de Pesic no han aconseguit refer-se durant el darrer període

Derrota del Barça Lassa contra l’Olympiakos en la 13a jornada de la fase regular de l’Eurolliga. Els d’Svetislav Pesic han caigut al Palau contra un conjunt que ha fonamentat la seva victòria en un tercer quart en què han superat el conjunt blaugrana. Tot i l’entrega d’un Palau que ha fet costat a l’equip de forma incansable, els barcelonistes no han aconseguit refer-se, i han caigut contra un rival molt seriós.

La primera part del partit ha estat marcada per la igualtat entre els dos equips. En una batalla intensa, Barça Lassa i Olympiakos s’han marcat de forma aferrissada, i les defenses s’han imposat als atacs. Amb poca anotació (14-17, min 10), l’entrada de Séraphin i Kuric al segon quart ha aportat energia a l’atac culer. Tot i això, ni els de Pesic ni l’equip de David Blatt aconseguien distanciar-se al marcador, i s’ha arribat al descans amb 30-32 a l’electrònic del Palau Blaugrana.

Parcial grec en la represa

Però el matx ha canviat a l’inici del tercer quart. Amb un parcial de 10-3, l’Olympiakos ha trencat el duel per assolir la primera renda còmoda (33-38). Al conjunt de Pesic li ha costat trobar cistelles fàcils, i el combinat grec ha aprofitat aquests instants per distanciar-se (35-47, min 25). L’equip hel·lè ha trobat el seu ritme de joc i ha superat la defensa del Barça Lassa, que no ha pogut aturar l’ofensiva rival.

Apareix el Palau, però s’escapa la victòria

El públic ha reaccionat al final del tercer període, pressionant els jugadors rivals. L’aparició dels culers ha descentrat Olympiakos, i el Barça Lassa s’ha apropat amb una cistella d’Oriola sobre la botzina del tercer quart (48-55, min 30). El públic ha seguit molt ficat en el duel durant el darrer quart, però els de David Blatt han maniatat el Barça Lassa, que no ha pogut reduir les diferències gregues del tercer període. Així doncs, s’escapa la victòria del Palau Blaugrana, i el Barça Lassa es col·loca amb 6 victòries i 7 derrotes en la máxima competició del bàsquet continental.