Osasuna Magna - Barça Lassa (4-6): Triomf de mèrit

Els d’Andreu Plaza guanyen el Torneig del Centenari de la Federación Guipuzcoana

Els blaugranes s’han desplaçat a Donosti per jugar un partit amistós davant l’Osasuna Magna amb motiu del Centenari de la Federación Guipuzcoana de Fútbol. Tot i presentar-se amb les absències de Dyego, Rivillos i Ortego s'han trobat amb un pavelló ple amb gairebé 2000 persones que han vibrat amb el partit.

Gran inici

Tot i ser un partit amistós els dos equips han sortit amb molta intensitat sobre el pavelló Josean Gasca de Donostia i Esquerdinha ha inaugurat el marcador amb un gol després d'una ràpida transició blaugrana en el minut 4 (0-1).

El Barça Lassa ha estat molt ben posicionat sobre la pista i en dues accions pràctiament consecutives, Adolfo i Joselito han establert el 0 a 2 i el 0 a 3, respectivament. Roger Serrano ha aprofitat una jugada d’estratègia per marcar el 0-4 en el minut 15 en un festival ofensiu blaugrana.

Tot i això, a la recta final de la primera part Osasuna Magna ha enviat dues pilotes al pal i Martel, en el minut 18, ha obert el compte dels navarresos en el marcador (1-4). Diz ha escurçat diferències a 23 segons del descans (2-4).

Reacció blaugrana i triomf

A la segona part, la intensitat ha estat tant o més alta que a la primera. Arthur ha enviat una pilota al travesser i Lozano ha fet lluir-se al porter d’Osasuna amb un xut llunyà. I quan millor estava jugant el Barça Lassa, dues accions individuals de Rafa Usín han posat l’empat a 4 en el marcador en el minut 28.

La reacció blaugrana s'ha materialitzat amb un gol de falta de Sergio Lozano a set minuts del final. Osasuna ha apostat pel porter-jugador en els darrers quatre minuts per assolir el gol de l’empat però, en la primer acció en superioritat, el blaugrana Joselito ha definit des de camp propi per situar el 4-6 final.

Tot i que el conjunt navarrès ho ha provat fins en final, Didac Plana ha frenat en sec tots els intents de retallar diferències per part d’Osasuna Magna i el triomf ha caigut del costat dels d'Andreu Plaza.