Venda d'entrades per al partit al camp del Getafe

Venda d'entrades per al partit al camp del Getafe

Els socis poden adquirir les seves entrades per al partit del diumenge 6 de gener, des del dimecres 19 de desembre a les 10.00 h i fins el dilluns 31 a les 17.00 h

La venda de les entrades per al partit de Lliga que enfrontarà el Getafe i el FC Barcelona, el diumenge 6 de gener a l'estadi Coliseum Alfonso Pérez (20.45 h), comença el dimecres 19 de desembre les 10.00 hores i finalitzarà el dilluns dia 31 a les 17.00 h, o fins que s’exhaureixin les 452 entrades disponibles.

Cada soci pot demanar una entrada, i es poden agrupar fins a quatre socis a la petició. El preu és de 60 euros, i les localitats estaran ubicades a la zona visitant (Gol Nord).

Per la seva adquisició en queden exclosos els socis menors de 6 anys, aquells amb quotes de soci impagades i els sancionats per la Comissió de Disciplina. La compra es podrà fer a través de la passarel·la de la web, on caldrà identificar-se amb la clau i el codi personal (link de compra al final d’aquest text).

Les entrades seran nominals i intransferibles, i les haurà de recollir personalment cada soci a Madrid, prèvia identificació. La informació de la recollida s’enviarà per correu als socis que hagin comprat l’entrada.

COMPRA ENTRADES AQUÍ

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut