El CVB Barça ja és equip de Copa de la Reina, mentre que un lluitador Barça no pot fer res a Terol

El CVB Barça ja és equip de Copa de la Reina, mentre que un lluitador Barça no pot fer res a Terol

Les blaugranes van superar el Madrid Chamberí i s’asseguren estar a la Copa de la Reina. Els de David Lorente van caure per 0-3 davant un dels favorits de la lliga

El Barça de Voleibol femení ja és matemàticament equip de copa. Les blaugranes van guanyar per 0-3 al Madrid Chamberí assegurant-se d’aquesta manera una classificació que ja es venia olorant fa setmanes. El conjunt català no van donar opció a les madrilenyes que només van poder sumar 21 punts en el primer set i 19 en els dos restants.
Ara el conjunt dirigit per Hugo Gotuzzo, es jugarà l’accés directe a les semifinals la propera jornada, ja que els dos primers equips de la lliga, al finalitzar la primera volta, accedeixen directament a la segona ronda de la competició del KO.

Massa Terol per al Barça

Pel que fa a l’altre partit de la jornada, el conjunt de David Lorente tenia la complicada visita a la pista d’un dels favorits a guanyar la lliga: el CV Terol. Els aragonesos es van imposar, davant un Barça que no va abaixar els braços i que va plantar cara en els dos primers sets (25-21 i 25-23). Finalment, però, els locals van sumar la seva novena victòria de la temporada per 3-0.

CV TEROL - BARÇA VOLEIBOL.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut