El Barça treu un punt d’Hernani i es manté en les posicions de play off

Els blaugranes van patir amb el fang i la pluja però van acabar tenint opcions per guanyar el partit

Derrota del Barça de Sergi Guerrero al complicat camp de l’Hernani. El fred, la pluja i, en especial, la gran quantitat de fang, van complicar molt les coses a un Barça que va ser superat pel conjunt local.
L’Hernani va començar molt bé el partit situant el 15-0 a la mitja hora de partit. El conjunt basc va tenir el control de l’oval durant bona part dels primers 40 minuts, mentre que el Barça, que va deixar-se la pell sobre la gespa, només va poder anotar a sis minuts del final del primer temps amb una marca que situava el 15-7 al descans.

Reacció que es queda curta

El partit va canviar en el segon temps després que el Barça aprofités millor les seves opcions. Tot i que els locals van situar el 20-7 a l’electrònic, els blaugranes van passar a l’atac a partir del minut 15. Dos cops de càstig situaven al conjunt català a només 7 punts dels bascos (20-13), que va tenir ocasions de sobre per posar l’empat al marcador en el tram final de partit. Finalment però, els locals van poder resistir a pocs metres de la línia de marca mantenint el resultat definitiu de 20-13.

Mantenint la zona de play off

Tot i la derrota, el Barça va sumar un punt valuós que manté al conjunt dirigit per Sergi Guerrero en les posicions de play off. Actualment, els blaugranes sumen 34 punts i es situen en cinquena posició amb dos punts de marge sobre el setè classificat (UE Santboina) i un sobre el sisè (Aldro Energia Independiente Rugby).