L’Agrupació Barça Jugadors tindrà presència a l’Espai Barça

L’Agrupació Barça Jugadors tindrà presència a l’Espai Barça

El vicepresident tercer, Jordi Moix, ha explicat als membres de l’Agrupació l’evolució del projecte Espai Barça i la ubicació de les futures oficines d’aquesta entitat al nou campus

L’Espai Barça també tindrà en compte la història viva del FC Barcelona, que té la seva màxima representació en l’Agrupació Barça Jugadors (ABJ). El vicepresident tercer del FC Barcelona i responsable de l’Espai Barça, Jordi Moix, ha exposat a més d’un centenar de membres d’aquesta entitat citats a l’Auditori 1899 el pla de construcció de l’Espai Barça, en el qual l’ABJ tindrà un espai privilegiat, i l’estatus actual del projecte.

El Club sempre ha mostrat molta sensibilitat en acomodar i donar un servei adequat a l'ABJ en el futur Espai Barça. L'equip de l'Espai Barça ha estat en permanent contacte amb l'ABJ en els darrers mesos per elaborar i consensuar aquesta proposta de futura ubicació, serveis i usos de la nova instal·lació.

Al nou campus, l’Agrupació gaudirà d’un espai ampli al qual s’accedirà des de la planta baixa d’un dels edificis d’oficines del Club. Estarà connectat de manera directa amb la resta del campus i estratègicament col·locat entre el Camp Nou i el Palau Blaugrana. A més d’aquesta zona, on s’ubicaran les oficines i els espais de lleure de l’ABJ, l’entitat també gaudirà de l’ús de dos nous camps de futbol que s’habilitaran al costat del Palau Blaugrana i que compartirà amb la Barça Escola. En aquesta part del campus els membres de l’Agrupació tindran accés als nous equipaments com vestidors, infermeria, oficina per al personal i magatzems.

Posteriorment a la presentació de Jordi Moix, els membres de l’Agrupació van disposar d’un llarg torn de preguntes i el vicepresident va respondre als seus dubtes i es va comprometre a continuar amb les sessions informatives als diferents col·lectius del Club.

Els màxims representants de l’ABJ en aquesta trobada han estat Pepito Ramos, Josep Maria Laredo i Josep Lluís Genovart, membres de la comissió gestora que en l’actualitat regeix l’entitat des que la setmana passada el seu president, Ramon Alfonseda, va dimitir per donar pas al procés electoral que culminarà en unes noves eleccions el 18 de gener.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut