Doblet a la Media Gol Cup

Doblet a la Media Gol Cup

L’Aleví A s’imposa a la final contra el Real Madrid a la tanda de penals, després d’empatar 2-2, mentre que l’Aleví C supera al Vila-real per 2-0 en el prestigiós torneig que s’ha disputat a Cornellà i en el que el Barça ha fet el doblet per segon any consecutiu

GIRONA – CADET A

Empat valuós en un camp molt difícil (1-1)

Els jugadors del Cadet A van obtenir un valuós empat al sempre difícil camp del tercer classificat, el Girona. Els nois de Carles Martínez van sortir molt concentrats al terreny de joc i, gràcies al domini de la pilota, els culers es van avançar mitjançant Txús Alba (m.39). A la represa, els culers van poder apropar-se a la porteria rival amb perill, però el gol es va resistir i, en el minut 72, els locals van fer l’empat gràcies a Gabriel Martínez. Tot i els intents finals de l’equip barceloní, el marcador ja no es va moure. Amb aquest resultat, el Cadet A continua com a líder en solitari amb 32 punts en 13 jornades de Lliga disputades, amb 6 punts d’avantatge respecte a l’Espanyol. El proper matx tindrà lloc a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Gimnàstic Manresa, sisè classificat.

CADET B – REUS DEPORTIU

Victòria per recuperar el liderat (4-1)

El conjunt entrenat per Sergi Milà va guanyar al Reus Deportiu, per 4-1, que arribava a la Ciutat Esportiva Joan Gamper com a primer classificat, i va recuperar el liderat a la Lliga. Els blaugranes van demostrar el seu caràcter guanyador i es van avançar ràpidament al marcador gràcies al bon joc col·lectiu i a l’encert de Xavi Planas (m. 10). Els culers van ampliar distàncies amb un gol de Jordi Coca (m. 49) però els rivals van saber reaccionar a als gols de l’equip barceloní i van fer el 2-1. Tot i això, els jugadors del Cadet B van fer gala de la seva qualitat i van aconseguir dos gols més que van tancar el partit en dues accions de Jordi Coca, una altra vegada, i Marc Jurado. Amb aquest resultat, el Cadet B se situa com a líder amb 31 punts en 11 jornades i un partit menys que el segon classificat, el Reus Deportiu, que té 29 punts. El proper duel tindrà lloc al camp del Can Buxeres, dotzè classificat.

GRANOLLERS – INFANTIL A

Un bon triomf per recuperar la confiança (0-4)

L’Infantil A d’Álex Urrestarazu es va endur la victòria en el partit disputat contra el Granollers, un rival de la part baixa de la classificació (0-4). Els blaugranes van sortir molt intensos al partit i, gràcies a l’excel·lent joc de toc, al minut 16, Kareem va avançar al Barça. I a poc a poc l’Infantil A es va anar apoderant de les diferents facetes del joc tant ofensives com defensives. La bona definició vers la porteria rival, va ser un dels factors clau per sumar els tres punts. El resultat final de 0-4 fa pujar als blaugranes fins a la quarta plaça de la classificació. Els golejadors del partit van ser, a més de Kareem, Amadou, Cristóbal i Bilal. El proper duel serà a la Ciutat Esportiva contra el Sant Andreu, vuitè classificat de la competició 

INFANTIL B – LA FLORESTA

Tres punts d’or davant un rival directe (5-1)

L’Infantil B de David Sánchez es va endur la victòria en el partit disputat contra La Floresta, un rival directe a la lliga, per 5-1. Els blaugrana van sortir molt intensos al partit i, gràcies a l’excel·lent joc en atac, es van avançar al minut 2 gràcies a un gol d’Alexis. Jan Quiles, en un gran llançament de falta directa, va fer el 2-0 (m. 26). Després d’un gol de l’equip rival que va escurçar distàncies a l’electrònic, els jugadors barcelonins van dissipar qualsevol dubte en tres minuts frenètics en què van aconseguir tres gols obra de Marc Guiu (m. 67) i Adrian Gill (m. 69). El proper duel serà vital per assaltar el liderat, ja que l’Infantil B jugarà al camp del FIF Lleida, primer classificat de la competició.

ALEVÍ A – MEDIA GOL CUP

Campions a la tanda de penals contra el Real Madrid (2-2) (5-4)

Extraordinari torneig el que ha signat l’Aleví A a la Media Gol Cup. Els nois de Marc Serra van guanyar al Real Madrid a la final disputada al Nou Municipal de Cornellà. Lamine Yamal i David Sáez van anotar els gols blaugranes en una final que va finalitzar amb el resultat de 2-2 i que es va decidir als penals amb 5-4 favorable als blaugranes. És el segon any consecutiu que l’Aleví guanya aquest prestigiós torneig que reuneix als millors equips alevins d’Europa. L’Aleví A va superar a la primera fase al PSG (4-2), Reus Deportiu (6-0), Kyoto Sanga (7-0), Parets (7-0) i Celta (6-0). Als quarts de final van imposar-se a l’Espanyol per un contundent 6-0 i a les semifinals van guanyar al Cornellà per 4-0.

DAMM A – ALEVÍ B

Un triomf de molt mèrit per seguir líders (1-3)

Els nois de Jordi Pérez van superar a la Damm A (1-3) a domicili, en el duel corresponent a la 12a jornada de la competició domèstica, i es reafirmen a la part més alta de la classificació amb 36 punts. El matx va començar dominat pels blaugrana que, en el minut 12, van avançar-se al marcador gràcies a un gol de Lassana Diaby. A partir d’aquí, els barcelonistes van imposar el seu estil i van sentir-se còmodes en totes les parcel·les del joc. Gràcies a un inspiradíssim Genis Torrelles, amb un doblet, l’equip va arribar al descans amb un avantatge notable (0-3). Així doncs, l’Aleví B és consolida a la part més alta de la classificació amb un ple de victòries, fins al moment 12 de 12.  El pròxim duel serà contra el Gimnàstic de Manresa, dotzè classificat, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. 

ALEVÍ C – MEDIA GOL CUP

Campions superant al Vila-real a la final (2-0)

L’Aleví C de Dani Horcas també va signar un torneig impecable a la Media Gol Cup. Els nois blaugranes van endur-se el torneig després de superar al Vila-real a la final per 2-0, amb dos grans gols dels cosins germans Antonio i Guillermo Fernández. És el segon any consecutiu que l’Aleví C de Dani Horcas guanya aquest prestigiós torneig. L’equip ha signat un campionat impecable. Va guanyar a la primera fase al Eplus-U Malva (8-0), Mercantil (3-0), Chertanovo Moscú (3-1) i Vila-real (5-0). Als quarts de final va superar al Celta (2-1) i a les semifinals a l’Espanyol (2-1).

ESPLUGUENC – ALEVÍ D

Bon partit dels blaugranes (1-18)

El conjunt entrenat per Pau Moral va guanyar a domicili a l’Espluguenc (1-18). Els blaugranes van demostrar el seu caràcter guanyador i es van avançar ràpidament al marcador (m.2) gràcies al bon joc i l’efectivitat de cara a la porteria rival. Els culers van ampliar distàncies amb certa facilitat, i es que al minut 20 de partit, els blaugrana ja guanyaven per un rigorós 0-7. Tot i això, els jugadors locals van competir fins als instants finals del matx malgrat l’allau golejador blaugrana. Els golejadors del matx van ser: Aymar (2), Jan,  Biel (2), Pol (3), Adam (3), Samir (3), Gerard, i David (3). Amb aquest resultat, l’Aleví D se situa com a líder amb 30 punts en 11 jornades. El proper rival serà el Can Buxeres FC, segon classificat de la competició, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

BENJAMÍ A – TORNEIG ‘CIUDAD DE PINOS PUENTE’

Eliminats als penals per l’Atlético de Madrid a quarts de final

Els Benjamí A, en aquesta ocasió entrenat per Xavi Pascual, va topar amb els maleits penals al Torneig ‘Ciudad de Pinos Puente’ de Granada. Els petits blaugranes van caure a la ronda de quarts de final contra l’Atlético de Madrid després d’empatar 2-2. Fins aleshores, l’equip havia superat al Linares (11-0) i al Vila-real (2-0) i empatat amb el Màlaga (2-2) a la primera fase. L’equip jugarà demà a les 19.00 hores el seu partit de Lliga ajornat al camp del Cornellà B, colíder empatat a punts amb els blaugranes.

BENJAMÍ B – CORNELLÀ A

Triomf contundent per seguir a dalt (8-0)

Els jugadors del Benjamí B van sumar tres punts més contra un rival de la mitja taula i segueixen sense conèixer la derrota en la competició domèstica. Els nois de Juan Antonio Gil van sortir molt concentrats al terreny de joc i, gràcies al domini de la pilota, els culers es van avançar mitjançant Fernando Maria Mazón (m. 5). A partir d’aquest moment el partit es va tenyir de color blaugrana i l’efectivitat ofensiva dels blaugrana es va imposar amb certa notorietat al conjunt visitant. La resta de golejadors per part culer van ser: Eloi, Ismael (2), Morifing Siriki, Genis (2), i Pedro. Amb aquest resultat, continuen com a líders en solitari amb 36 punts en 12 jornades de lliga disputades. El proper rival serà el Sabadell, sisè classificat, a domicili.

BENJAMÍ C – FE CORNELLÀ C

Victòria de líder (14-0)

L’equip dirigit per Albert Puig va aconseguir una amplia victòria contra la Fundació UE Cornellà (14-0). Els culers van demostrar el seu gran poder ofensiu i, gràcies al bon joc desplegat, van aconseguir una gran avantatge al marcador. A més, cal destacar l’actuació en atac de Ruslan Mba, que va estar especialment inspirat de cara  a porteria en anotar 5 gols. La victòria dels blaugrana els reafirma al capdavant de la classificació amb 33 punts en 11 jornades en què no han perdut cap punt. La llista de golejadors va ser: Guiu Xuclà (2), Oriol Morató, Daniel Gallego (2), Ebrima Tunkara, Sergi Font (2), Erik Rodríguez i Ruslan Mba (5). El pròxim partit es disputarà al camp de l’Igualada B, cinquè classificat. 

FE CORNELLÀ D – BENJAMÍ D

L’equip torna a recuperar la confiança (2-7)

El Benjamí D va sumar tres punts més contra la Fundació UE Cornellà D (2-7). El partit va començar amb bon peu pels de David Sánchez que, en el minut 10, es van avançar a l’electrònic obra d’Unai (0-1). Però al minut 20 en una jugada coral dels locals va arribar l’empat. Dos minuts més tard, el Cornellà capgirava el resultat i situava el 2 a 1 al marcador. Tot i el bon joc local, ha arribat la reacció blaugrana. Gràcies als gols d’Unai per partida doble, Jaime (2), Marc (2) i Oriol el Benjami D va sumar tres punts més que el consoliden a la part més alta de la classificació amb 27 punts en les deu jornades disputades fins al moment. El proper partit serà a la Ciutat Esportiva contra el Vila Olímpica.

PREBENJAMÍ – ESCOLA F. GAVÀ

Victòria treballada (4-2)

El PreBenjamí va sumar tres punts més contra el segon classificat, l’Escola F Gavà (4-2). El partit va començar amb bon peu pels de Dani Segovia que, en el minut 11, ja guanyaven 2-0. Abans que l’àrbitre xiulés la fi del primer temps els culers van fer el 3-0, però en una reacció encomiable dels visitants es va arribar a la mitja part amb un perillós 3-2. Lluny de convertir el partit en un atac i gol, els blaugrana van saber dur la batuta del joc i van aconseguir el 4-2 final que va certificar la victòria de l’equip barceloní. Els gols de Joan Segura, Dragos Bivol (2) i Iker Nsang van ajudar al Prebenjamí a sumar tres punts que els situa a la quarta posició de la lliga. La següent jornada els blaugrana tenen l’oportunitat de sumar la seva segona victòria consecutiva al camp del Castelldefels UE D.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut