Jordi Argemí visita la seu de Serveto

Jordi Argemí visita la seu de Serveto

El directiu responsable de la secció d’handbol, juntament amb els membres de la comissió esportiva Joan Balcells i Eugeni Serrano, van poder veure les instal·lacions del patrocinador blaugrana durant la disputa de la Copa Asobal a Lleida

Amb motiu de la disputa de la Copa Asobal al Pavelló Barris Nord de Lleida, una representació de la secció d’handbol del Barça va visitar aquest dissabte les noves instal·lacions de Serveto, patrocinador de les seccions professionals del Club. La representació blaugrana va ser encapçalada per Jordi Argemí, directiu responsable de la secció, i el van acompanyar Joan Balcells i Eugeni Serrano, membres de la comissió esportiva.

La nova seu de l’empresa catalana, situada a Lleida, es va inaugurar fa poc més d’un any. En aquell acte hi van ser presents el capità del Barça d’handbol, Víctor Tomàs, el directiu Josep Ramon Vidal-Abarca, i altre membres de les comissions esportives. Ara, amb la disputa de la Copa Asobal a la capital del Segrià, Jordi Argemí no va perdre l’oportunitat de conèixer de primera mà la forma de treballar de Serveto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut