Unicaja Màlaga - Barça Lassa: Objectiu tornar al camí de la victòria

Unicaja Màlaga - Barça Lassa: Objectiu tornar al camí de la victòria

Els blaugranes, que són líders a la Lliga Endesa, visiten un Martín Carpena que encara no ha vist perdre el seu equip aquest curs

El Barça Lassa visita aquest diumenge, a les 19:30h i en directe per #Vamos de Movistar +, el Martín Carpena de Màlaga en la que serà la 12a jornada de la Lliga Endesa. Els blaugranes, que són líders a l’ACB amb un balanç de 10 triomfs i tan sols una derrota, volen oblidar la derrota a la pista del Reial Madrid en partit d’Eurolliga aconseguint el triomf en una de les pistes més complicades de la competició. I és que l’equip de Luis Casimiro no coneix la derrota aquest curs a la seva pista i, per tant, la dificultat del partit és màxima.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb jugadors de primer nivell. El seu màxim anotador és l’escorta Jaime Fernández (14,5 punts i 19,5 de valoració per partit), seguit per l’aler pivot Kyle Wiltjer (12,7) i el pivot Gio Shermadini (10,3). Tampoc cal oblidar homes com Sasu Salin (9,6), Brian Roberts (9.5), Carlos Súarez, Mathias Lessort (8,6), Alberto Díaz, Dani Díez, Adam Waczynski o Milosavljevic. El conjunt malagueny ha guanyat els cinc partits disputats al seu pavelló aquest curs.

El Barça

Arriba a Màlaga amb el gran repte de tornar al camí de la victòria i oblidar la derrota a Madrid a l’Eurolliga. Svetislav Pesic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles amb l’excepció de Kevin Séraphin, que va ser donat de baixa la setmana passada deixant el seu lloc a Artem Pustovyi.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut