Doble repte per al voleibol blaugrana

Doble repte per al voleibol blaugrana

El Barça visita la complicada pista del Teruel mentre que el CVB Barça visita al Madrid Chamberí amb l’objectiu de mantenir-se en la zona alta de la taula

Jornada complicada per al Barça de voleibol que visita la pista d’un dels favorits de la lliga. El CV Teruel, segon a la lliga amb només una derrota en 9 jornades, serà un rival molt complicat per al conjunt dirigit per David Lorente que segueix en procés d’adaptació amb un equip molt renovat. Els blaugranes, que són conscients que disputen una altra lliga, afronten el partit d’aquesta tarda (18.00h) com una oportunitat per seguir agafant bones sensacions, abans de rebre el Melilla en un partit vital per al conjunt català.

Les noies visiten Madrid per seguir a la part alta

Pel que fa a l’equip femení, arriben al matx davant el Madrid Chamberí en una situació molt diferent. Les blaugranes es troben en tercera posició amb 18 punts, empatades amb el Menorca. El CVB Barça busca una victòria per intentar acabar la primera volta en segona posició per tal d’accedir directament a les semifinals de la Copa del Rei.
El partit entre el Madrid Chamberí i el Barça es disputarà aquesta tarda a les 19.30h.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut