Xerrada de Núria Picas als esportistes de la Masia

Xerrada de Núria Picas als esportistes de la Masia

La corredora de muntanya catalana ha traslladat als joves blaugranes la importància de la cultura de l’esforç en l’esport d’elit

“Si lluites pots perdre, però si no lluites ja has perdut”, “qui té un somni té un tresor”, “el cervell és el muscle més important” o “alguns asseguren que posem el nostre cos al límit, però el cor té somnis que la raó no comprèn”. Aquestes són algunes de les frases en forma de consells que s’han pogut escoltar aquesta tarda en la xerrada que la corredora de muntanya catalana, Núria Picas, ha impartit als residents i estudiants de Batxillerat de la Residència Masia – Centre de Formació Oriol Tort. La conferència de la guanyadora entre moltes altres curses de l’Ultra Trail del Mont-Blanc, de 170 quilòmetres, s’inclou dintre del cicle formatiu que segueixen els residents de la Masia amb l’objectiu de formar persones a través de l’esport.

Núria Picas no només ha explicat la seva experiència i trajectòria professional com atleta d’elit. La seva xerrada ha fet veure als esportistes del FC Barcelona la importància de la cultura de l’esforç, l’entrenament invisible, amb una correcta alimentació i hidratació, la necessitat de dormir les hores necessàries per afrontar els entrenaments en les màximes condicions. Alhora, el més important que és com tenir una bona fortalesa mental per afrontar els moments difícil que tot esportista té a la seva vida com poden ser, per exemple, les lesions o la pressió i les urgències per triomfar.

DSC_8722-Optimized.JPG
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut