FC Barcelona Femení – EDF Logronyo (prèvia): A per la sisena

FC Barcelona Femení – EDF Logronyo (prèvia): A per la sisena

15h, Gol: El conjunt blaugrana busca a la Ciutat Esportiva mantenir la línia triomfal davant d’un recent ascendit

Per segona jornada consecutiva, el Barça Femení afrontarà un duel de Lliga a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Ho farà davant del recent ascendit EDF Logronyo amb la clara intenció de perllongar la línia triomfal de cinc victòries consecutives en el torneig de la regularitat i una més a la Copa. Viu en les tres competicions, el Barça segueix segon a la Lliga, a un punt del líder Atlètic de Madrid. També es manté com l’únic equip invicte.

A punt de tancar la primera part del campionat, amb una alta densitat de compromisos, el cos tècnic ha sumat una nova baixa, després de l’últim 7-0 al Madrid CFF. Segons han comunicat els Serveis Mèdics, Bárbara Latorre té una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. Es perdrà el duel amb el Logronyo i la seva evolució marcarà la seva disponibilitat per als propers compromisos. En canvi, Natasa Andonova ja ha superat el procés víric i es troba en perfectes condicions.

També les de La Rioja es presentaran a Sant Joan Despí en un bon moment, ja que encadenen tres partits consecutius sense perdre i es troben en una còmoda onzena posició.  

Les frases de Fran Sánchez

“El Logronyo ha pujat aquest any de categoria, va començar la temporada buscant una mica la manera de jugar, el sistema de joc i crec que ho han trobat. L’han definit molt i està creixent. També han incorporat alguna jugadora en les últimes setmanes que els hi està donant força perillositat o força a dalt. Crec que és un equip perillós”.

“Tenim clar que la nostra feina és centrar-nos en el que està a les nostres mans, treballar els partits, treure’ls endavant i sumar de tres en tres”.

Les frases de Patri Guijarro

“El Logronyo cada vegada s’està assentant més a la Lliga Iberdrola, serà un partit complicat. Hem d’intentar no perdre pilotes perquè elles a la contra són molt ràpides”.

“Hem de seguir partit a partit, seguint la línia que portem, que jo crec que ho estem fent bé. Els últims partits estan sent bons i hem de seguir amb això”.

(Sobre el Madrid CFF com el rival a la Copa) “No ens hem de fixar en el partit de casa, hem de mirar els partits de l’any passat al seu camp. Allà es fan forts, de fet vam haver de remuntar. Encara queda, però és un rival que ens ho posarà difícil”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut