Local

Oportunitat d’or contra Inter

El Barça Lassa afronta el partit amb el doble objectiu de guanyar per assegurar el liderat al final de la primera volta i deixar el màxim rival a sis punts (dissabte, 20h, Palau Blaugrana)

Torna el Barça Lassa-Movistar Inter (dissabte, 20h, Palau, Teledeporte/Esport3), un dels millors partits que es poden veure a nivell mundial de futbol sala. Els dos equips es retroben després de l’espectacular i dramàtica final de lliga de la temporada passada, que no es va decidir fins a la tanda de penals del cinquè partit. Els dos equips arriben amb bona dinàmica a la cita, classificats per a la Final Four de la Champions i amb tres victòries consecutives a la lliga. En cas de victòria, el Barça es proclamaria campió d’hivern i partiria com a cap de sèrie al sorteig de Copa. Leo Santana, amb molèsties a la cuixa esquerra, és dubte. Inter no té baixes.

Important, però no decisiu

“No és un partit decisiu però sí que és un partit molt important”, deia el míster Andreu Plaza a la prèvia. “Deixar-los a sis punts seria un cop moral important i significaria enviar un missatge directe al màxim rival”, reconeix Plaza. “Ells són molt bons, però nosaltres cada vegada tenim més experiència i juguem millor en les cites importants”, diu Plaza. “Les forces estan molt igualades i la línia entre guanyar i perdre és molt fina”, argumenta el tècnic.

El capità Sergio Lozano també ha parlat a la prèvia. “L’equip està fent una temporada molt bona i anem a més, les sensacions són bones i seria molt important certificar aquest bon moment amb una victòria contra Inter”, diu Lozano. “Tenim l’espineta del cinquè partit de la temporada passada, i aquesta temporada toca guanyar”, reconeix el capità. Lozano també espera que el factor Palau sigui decisiu. “Segur que estarà ple a rebentar i l’afició ens donarà ales per superar l’Inter”, diu Lozano.

El Palau també juga

S’espera una gran entrada al Palau per al partit contra Inter. A falta de 24 hores pel partit, ha s’han emès unes 4.500 entrades i s’han hagut de posar a la venda les localitats de visibilitat reduïda per la gran demanda existent. Si les previsions es compleixen, s’espera una assistència al voltant dels 5 mil espectadors, superant la millor entrada fins ara de la temporada, que són els 4112 espectadors que van presenciar l’empat contra ElPozo.

Més notícies aquí