Oportunitat d’or contra Inter

Oportunitat d’or contra Inter

El Barça Lassa afronta el partit amb el doble objectiu de guanyar per assegurar el liderat al final de la primera volta i deixar el màxim rival a sis punts (dissabte, 20h, Palau Blaugrana)

Torna el Barça Lassa-Movistar Inter (dissabte, 20h, Palau, Teledeporte/Esport3), un dels millors partits que es poden veure a nivell mundial de futbol sala. Els dos equips es retroben després de l’espectacular i dramàtica final de lliga de la temporada passada, que no es va decidir fins a la tanda de penals del cinquè partit. Els dos equips arriben amb bona dinàmica a la cita, classificats per a la Final Four de la Champions i amb tres victòries consecutives a la lliga. En cas de victòria, el Barça es proclamaria campió d’hivern i partiria com a cap de sèrie al sorteig de Copa. Leo Santana, amb molèsties a la cuixa esquerra, és dubte. Inter no té baixes.

Important, però no decisiu

“No és un partit decisiu però sí que és un partit molt important”, deia el míster Andreu Plaza a la prèvia. “Deixar-los a sis punts seria un cop moral important i significaria enviar un missatge directe al màxim rival”, reconeix Plaza. “Ells són molt bons, però nosaltres cada vegada tenim més experiència i juguem millor en les cites importants”, diu Plaza. “Les forces estan molt igualades i la línia entre guanyar i perdre és molt fina”, argumenta el tècnic.

El capità Sergio Lozano també ha parlat a la prèvia. “L’equip està fent una temporada molt bona i anem a més, les sensacions són bones i seria molt important certificar aquest bon moment amb una victòria contra Inter”, diu Lozano. “Tenim l’espineta del cinquè partit de la temporada passada, i aquesta temporada toca guanyar”, reconeix el capità. Lozano també espera que el factor Palau sigui decisiu. “Segur que estarà ple a rebentar i l’afició ens donarà ales per superar l’Inter”, diu Lozano.

El Palau també juga

S’espera una gran entrada al Palau per al partit contra Inter. A falta de 24 hores pel partit, ha s’han emès unes 4.500 entrades i s’han hagut de posar a la venda les localitats de visibilitat reduïda per la gran demanda existent. Si les previsions es compleixen, s’espera una assistència al voltant dels 5 mil espectadors, superant la millor entrada fins ara de la temporada, que són els 4112 espectadors que van presenciar l’empat contra ElPozo.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut