Local

Barçaland Pass

Què inclou el meu Barçaland Pass?

  • Entrada a l'Spotify Camp Nou Tour
  • Menú dinar per persona
  • Regal del Barça
  • Descomptes en entrades futbol
  • Activitats i atraccions de Nadal al recinte
  • 1 entrada gratuïta per persona per a qualsevol partit de bàsquet i seccions

Com funciona:

- Una vegada realitzis la teva compra online t'enviarem un correu de confirmació amb la teva entrada a l'SPOTIFY CAMP NOU TOUR.
- Amb aquesta entrada, podràs recollir a les taquilles de l'Spotify Camp Nou el teu talonari Barçaland Pass, on s'inclouen tots els cupons per a extres (menjar, regal, descomptes...) i activitats. Et lliurarem un talonari per entrada.

I ja ho tindràs tot per gaudir d'un dia complet a Barçaland, al teu aire i en qualsevol ordre i amb tot això inclòs: entrada a l'Spotify Camp Nou Tour + dinar en un dels nostres restaurants del recinte + regal oficial Barça + atraccions i activitats de Nadal per a totes les edats.

Entre les activitats de Nadal, hi haurà lloc per a les tradicions, com el caga tió o la visita del Pare Noel i el Patge Reial, i es podrà gaudir d'un ampli ventall d'activitats lúdiques, amb jocs i tallers. També podrem gaudir d'activitats esportives entre les que destaquen les pistes de street Basquet i de street futbol, i com cada any, hi haurà altres activitats exclusives 100% Barça, i moltes altres sorpreses.

A més, podràs aprofitar tots els descomptes exclusius en la compra d'entrades per la resta de productes Barça: futbol, bàsquet, Barça Virtual Dream i botigues oficials.

Què estalvies amb el teu Barçaland Pass?

Entrades     Preu sense estalvi Preu web Preu Taquilles
Adult 62 € 38 € 41.50 €
Majors de 70 anys 51 € 28 € 31.50 €
Nens (4 a 10) 51 € 28 € 31.50 €
Nens <4 anys 31 € 11 € 14.50 €
Residents 62 € 28 € 31.50 €


*Els preus a taquilles tenen un increment de 3,5 € per entrada

T'esperem a l'Spotify Camp Nou del 3 de desembre del 2022 al 8 de gener del 2023!

Organitza com vulguis el teu dia a Barçaland, ja que podràs...

- Gaudir del Tour complet pel Spotify Camp Nou i el Museu del Barça.
- Quedar-te a dinar al recinte.
- Passar per la impressionant Barça Store de l'Spotify Camp Nou, i de pas avançar alguna compra de Nadal...
- Viure un Nadal únic i blaugrana amb totes les atraccions i activitats que hem preparat per a tota la família.
- Aprofitar tots els descomptes exclusius en la resta de productes Barça.

Entrada gratuïta Bàsquet i Seccions

Inclou una entrada gratuïta per cada membre de la reserva per a qualsevol partit de bàsquet, futbol femení, handbol i hoquei. Las entrades han de ser recollides el mateix dia del partit. Subjecte a disponibilitat.

Altres consells:

- La millor hora per a la visita: Els temps d'espera més curts per a la visita a l'Spotify Camp Nou Tour són a partir de les 12 h.  
- Aparcament i transport: Al recinte disposem d'aparcament gratuït per a transport privat, i es pot accedir a l'Spotify Camp Nou molt fàcilment en transport públic, així com mitjançant altres línies com el Bus Turístic i el City Tour.
- Accessibilitat: La visita a l'Spotify Camp Nou Tour no està 100% adaptada per a persones amb discapacitat física (cadira de rodes). Es pot visitar: sala de trofeus i història del Club, Espai Messi, zona multimèdia, sala de cinema Barça, vista panoràmica des de segona graderia.

 

Més notícies aquí