Local

Cinc dades d’una bona fase de grups

Consulta el més destacat de la fase de grups de la Lliga de Campions dels d’Ernesto Valverde

Amb l’empat 1-1 contra el Tottenham el FC Barcelona va tancar la fase de grups de la Lliga de Campions. I va fer-ho sense conèixer la derrota. Repassem les cinc dades més destacades d’aquests sis primers partits d’aquest curs a la màxima competició europea:

23 jugadors

Ernesto Valverde ha utilitzat 23 jugadors per afrontar aquesta fase de grups. Un total de sis partits i més de 500 minuts repartits entre els futbolistes barcelonistes.

Vuit golejadors

Els 14 gols que els culers han marcat en aquesta fase de grups s’han repartit en vuit futbolistes: Messi (6), Dembélé (2), Coutinho (1), Jordi Alba (1), Piqué (1), Malcom (1), Rafinha (1) i Rakitic (1).

 

63,7% de possessió

Els blaugranes han aconseguit la primera posició del grup desplegant un bon joc i l’ADN Barça. La possessió mitjana en aquests partits ha estat del 63,7%.

29 partits sense perdre 

Els blaugranes han assolit aquest dimarts la ratxa del Bayern Munic de 29 partits sense conèixer la derrota com a local a la Lliga de Campions. Una dada que arriba precisament des del 0-3 contra el Bayern Munic l’1 de maig del 2013 a l’Estadi, l’últim partit en què els blaugranes no van aconseguir puntuar a la Champions com a local.

Leo Messi, líder total

El crac argentí, amb sis dianes, és el màxim golejador blaugrana i de la competició juntament amb Lewandowski. Sense cap mena de dubte, un dels gran artífexs de la bona actuació del Barça a la Champions.

Més notícies aquí