Reial Madrid - Barça Lassa: Arriba el segon clàssic del curs

Reial Madrid - Barça Lassa: Arriba el segon clàssic del curs

Els de Pesic buscaran la setena victòria a l’Eurolliga contra un Madrid al qual ja van superar a la Lliga Endesa (dijous 13, 21h)

El Barça Lassa visita aquest dijous, a les 21h i en directe per Movistar Deportes (Dial 53), el Reial Madrid en la que serà la 12a jornada de l’Eurolliga. Els blaugranes, que han sumat dos derrotes en els últims partits, volen refer-se i tornar a sumar en el que serà el segon clàssic de la temporada. El passat 25 de novembre, al Palau, els de Pesic van superar per 86-69 el conjunt de Pablo Laso.

El rival

Té un balanç de 9-2 i ocupa la tercera posició a l’Eurolliga per darrere del Fenerbahce i el CSKA de Moscou. El conjunt blanc té en l’aler pivot Antonhy Randolp (12,8) el màxim anotador de l’equip, seguit d’homes com Sergio Llull (11,3), Jaycee Carroll (10,7), Facundo Campazzo (10.5) i Gustavo Ayón (10,4 i 7,3 rebots). Tampoc cal oblidar homes com Rudy Fernández (9,8), Thompkins (6,3), Taylor (5,4), Causeur (5,2), Reyes, Deck o Prepelic. En l’aspecte defensiu, Walter Tavares és un mur amb 6,8 punts, 6,5 rebots i 2,2 taps per partit.

El Barça

Arriba a Madrid amb un balanç de 6 triomfs i cinc derrotes en els primers onze partits disputats i ocupant llocs de Play-off. Els blaugranes son conscient de la gran dificultat del partit però esperen poder aconseguir un triomf que els ajudaria a escalar posicions a la taula. Aquest serà el primer dels cinc partits que els de Pesic disputaran abans de Nadal, quatre d’ells fora de casa (Reial Madrid, Unicaja, Olympiacos –al Palau-, Baskonia i Gipuzkoa).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut