La defensa de la Copa comença a Peníscola

La defensa de la Copa comença a Peníscola

El Barça Lassa afronta uns vuitens de final a partit únic contra l’únic rival que ha sigut capaç de guanyar-los dues vegades aquesta temporada (dimecres, 21:15h, Esport3)

Caixa o faixa a Peníscola. El format de la Copa del Rei no permet errades i el Barça Lassa comença la defensa del títol amb una eliminatòria de vuitens de final a partit únic a la pista del Peñíscola RehabMedic, una de les grans revelacions de la temporada (dimecres, 21:15h, Esport3). Per a aquest partit, Plaza recupera a Sergio Lozano i deixa a Barcelona a Roger i Adri Ortego, a més del lesionat Mario Rivillos.

Precedents perillosos

Aquesta temporada el Barça Lassa i el Peñíscola RehabMedic s’han enfrontat dues vegades al Palau amb dues victòries visitants: la primera en pretemporada (4-5); i la segona en partit de lliga (1-2). “Estem avisats, serà un partit molt complicat, ells fan molt bé la pressió alta i la clau serà precisament aquesta, aconseguir una bona sortida de pressió”, diu Plaza. Per la seva banda, Ferrao expressa “confiança total en l’equip”. “Seguim creixent, estem fent passos endavant a cada partit i afrontem l’eliminatòria convençuts de les nostres possibilitats”, diu el pivot.

Exblaugranes al Peñíscola

A destacar la presència de 4 jugadors formats al Barça Lassa a la plantilla de Peñíscola. Són Juan Emilio i Xavi Cols, que van arribar a debutar amb el primer equip. I també Raúl Gómez, màxim golejador de Peñíscola a la lliga amb 8 gols, i Jaime Peiró, que la temporada passada va jugar al filial a les ordres de Xavi Closas.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut