Matias Pascual i Pablo Álvarez: els millors amfitrions de San Juan

Matias Pascual i Pablo Álvarez: els millors amfitrions de San Juan

Els dos jugadors argentins del Barça Lassa ja estan a punt per tornar a la seva ciutat natal, seu d’una Intercontinental molt desitjada

El Barça Lassa tindrà dos guies molt especials durant la seva estada a l’Argentina per disputar la Copa Intercontinental. Matias Pascual i Pablo Álvarez seran el centre d’atenció en el seu retorn a San Juan, la ciutat que els va veure créixer, sempre acompanyats de l’estic i dels patins a la pista del mateix club: l’Olimpia.

En el següent reportatge amb Barça TV i fcbarcelona.cat, els dos argentins ens fan una breu introducció a la seva ciutat, expliquen la passió amb que es viu l’hoquei en un dels bressols d’aquest esport i què suposa jugar en un pavelló mític com l’Aldo Cantoni.  

L’equip vola aquest dilluns cap a l’Argentina. Després d’un llarg viatge d’11.000 quilòmetres, amb dos escales i un total de 16 hores de vol, s’arribarà a San Juan el dimarts a la nit. El dimecres i el dijous serviran per adaptar-se a l’horari (quatre hores menys que a Barcelona) i a les altes temperatures que s’esperen abans de jugar la semifinal contra el Concepción la nit de divendres a dissabte (01.30 hores de Barcelona; en directe per Barça TV i fcbarcelona.cat).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut