Informació del Best Goal Ever

Els fans del FC Barcelona trien entre 64 gols de 40 jugadors diferents el millor gol de la història

Des del 19 de desembre està en marxa, al lloc web i l’app oficial del Club, un concurs en què els socis i fans del FC Barcelona poden escollir el millor gol de la història del Barça. Inicialment competien per aquest premi un total de 64 gols marcats per 40 jugadors blaugranes de diferents èpoques.

En aquest llistat de candidats no han faltat les obres d'art més conegudes de Lionel Messi, la màgia de Ronaldinho, els gols de dibuixos animats de Romàrio o l'instint dels Kluivert, Stoitxkov, Eto'o o Luis Suárez, entre d’altres. Tampoc altres dianes més emotives com la de Koeman a Wembley, la de José Mari Bakero a Kaiserslautern, la d'Iniesta a Stamford Bridge o la de Sergi Roberto contra el PSG. Tots aquests gols, i molts d'altres, competeixen per convertir-se en el millor gol de la història del FC Barcelona. 

El format

Però, com es decidirà el guanyador? Com si d'un quadre de tennis es tractés, cada dia s'enfrontaran en un duel directe dos d'aquests 64 gols. El que més vots reuneixi durant les 24 hores que durarà l'eliminatòria, es classificarà per a la següent ronda. L'altre quedarà eliminat. Les eliminatòries es faran cada dia, menys aquelles jornades en què hi hagi un partit del primer equip.

Grans premis a partir de semifinals

La competició cobrarà encara més interès quan arribi a la seva penúltima ronda. A la Final Four, quan només quedin els quatre millors gols de la història del Barça, tots els aficionats que participin en la tria del BEST GOAL EVER optaran a guanyar premis vinculats al FC Barcelona que s’anunciaran pròximament.

Arriba el moment de decidir. Per a tu, quin és el millor gol de la història del Barça?

Força Barça
Força Barça
Tanca l'article