Informació del Best Goal Ever

Tria el millor gol de la història del Barça i guanya 2 entrades VIP per a la final de Copa del Rei

Des del 19 de desembre està en marxa, al lloc web i l’app oficial del Club, un concurs en què els fans del FC Barcelona poden escollir el millor gol de la història del Barça. Inicialment competien per aquest premi un total de 64 gols marcats per 40 jugadors blaugranes de diferents èpoques.

Després de tres mesos de competició, en què s'han reunit més de 475.000 vots, han arribat a la gran final quatre gols: tres de Messi -contra l'Athletic Club, el Reial Madrid i el Getafe- i el de Sergi Roberto contra el PSG.

Grans premis a l'abast

La votació final que durarà del 20 al 27 de març, servirà per decidir el guanyador final. D'entre tots els votants se sortejarà un guanyador que s'endurà dues entrades VIP per a la final de Copa, amb desplaçament i hotel pagats. El gol guanyador es coneixerà el 28 de març i el nom del fan guanyador se sabrà el 4 d'abril.

60 eliminatòries abans de la gran final

Abans d'arribar a aquesta gran final s'han disputat un total de 60 eliminatòries. Com en un quadre de tennis, els gols s'han anat enfrontant l'un contra l'altre i han anat passant rondes fins quedar-ne només els tres de Messi i el de Sergi Roberto. Ara arriba el moment decisiu. Vota i entra en el sorteig de dues entrades VIP per al Barça-València del 25 de maig a Sevilla! 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut