CH Lloret Vila Esportiu – Barça Lassa: Victòria per reafirmar el liderat (1-3)

CH Lloret Vila Esportiu – Barça Lassa: Victòria per reafirmar el liderat (1-3)

Els d’Edu Castro sumen tres punts més a l’OK Lliga i Pablo Álvarez es converteix amb el màxim golejador històric de l'OK Lliga amb 449 dianes

El Barça Lassa ha sumat tres punts més contra el CH Lloret Vila Esportiu (1-3) en el partit corresponent a la jornada dotze de la competició regular,  que li permeten consolidar-se a la part més alta de la classificació de l’OK Lliga amb 34 punts. Els gols de Pablo Álvarez, Joao Rodrígues i Sergio Panadero han permès als blaugrana sumar l’onzena victòria en dotze jornades per continuar com a líders de la competició domèstica. Edu Castro ha recuperat a Sergi Panadero per disputar el duel contra el conjunt selvatà però ha caigut de la llista Ignacio Alabart a causa d’una contusió a la cuixa esquerra que va patir en el matx contra el Igualada. El jugador del planter, Àlex Joseph, ha ocupat el seu lloc i ha disputat el seu quart partit amb el primer equip aquesta temporada.

Intensitat i domini blaugrana

El duel ha començat amb un ritme molt elevat dels dos conjunts tant en defensa com en atac. Els d’Edu Castro s’han avançat ben aviat al marcador amb un gol de Pablo Álvarez de falta directa, que ha definit a la perfecció situant el 0 a 1 a l’electrònic (min 4) i el converteix amb el màxim golejador històric de l'OK Lliga amb 449 dianes. La defensa compacte del conjunt local ha dificultat l’arribada d’ocasions clares de gol pels blaugrana. Però en una jugada aïllada del conjunt barceloní des del darrera la porteria local, Matías Pascual li ha cedit una gran passada a Joao Rodrigues que ha significat el 0 a 2 al marcador.  

A partir d’aquí els blaugrana han disposat d’algunes ocasions de perill en camp local però no les han pogut acabar de transformar en gol. I ja en la recta final del primer temps, els selvatans han disposat de l’ocasió més clara de gol, però Sergi Fernández ha evitat el gol dels locals amb una gran aturada. Al descans s’ha arribat amb el 0 a 2 a favor dels blaugrana.

Sentència blaugrana

El Barça Lassa, molt actiu en la parcel·la defensiva i ràpid en les sortides al contracop, li ha permès sentir-se cada vegada més còmode al partit. En una recuperació de bola capitanejada per Pablo Álvarez i transformada a les mil meravelles amb un xut potent de Sergi Panadero ha arribat la sentència blaugrana amb el 0 a 3 a l’electrònic.

Els locals no han abaixat la intensitat i a través del seu joc més vertical han disposat d’algunes ocasions de perill que Sergio Fernández ha aturat amb una enorme seguretat sota els tres pals. Nil Roca ha estavellat una bola al pal en una gran jugada col·lectiva dels homes d’Edu Castro (min 35) i ja en les acaballes del partit, en un llançament llunyà d’Àlex Grau ha arribat el gol dels locals que ha significat el definitiu 1 a 3 al lluminós.

El proper partit de la competició domèstica serà el dia 22 de desembre contra el Reus Deportiu a domicili.

La fitxa del partit 

CH Lloret Vila Esportiu, 1
Barça Lassa, 3

Lloret: Serra, Lluis Grau, Alex Grau, Moisès Aguirre i David Plaza – cinc inicial - Adrià Farré
Barça Lassa: Sergio Fernández, Marc Gual, Pablo Álvarez, Bargalló i Nil Roca – cinc inicial – Matías Pascual, Àlex Joseph, Sergi Panadero i Joao Rodrigues.
Gols: 0-1, Pablo Álvarez  (min 4); 0-2, Joao Rodrigues (min 16); 0-3, Sergi Panadero (min 27); 1-3, Lluís Grau (min 49).
Àrbitres: Antonio Gómez Sánchez i Joel García Freixes: 7 i 6

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut